Spannend.

Niet alleen rondom Rontu was het spannend de afgelopen dagen, maar ook rondom Miyuki. Zondag was Miyuki weer de klos om bloed te laten prikken, het resultaat 4 wat 10 moet zijn, dus vandaag mochten we weer naar de dierenarts om bloed te laten prikken.

Maar gisteren hadden we wel zoiets van laten we haar vriendje Ziggy en zijn vrouwtje maar uitnodigen om te komen eten en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Heel de tijd heeft Miyuki achter Ziggy aan gelopen en hem duidelij gemaakt dat het de bedoeling was dat hij "het spelletje" eindelijk met haar zou mogen spelen maar helaas. Ziggy vond haar wel erg lekker ruiken en hij heeft haar ook helemaal gewassen, maar daar bleef het dan ook bij. De tijd was nog niet daar, want de dierendokter had nog niet gezegd dat Miyuki "het spelletje" mocht spelen, dus hield hij zich netjes.

Nou even terug naar vandaag, net ging de telefoon en aangezien het 2 uur later was dan dat Miyuki haar bloed had afgegeven, kon dat aleen maar de dierenarts zijn met de uitslag. En ja hoor, Miyuki heeft de goede waarde om "het spelletje" spelen, want 12,8 was de uitslag. Ik heb net dan ook bij het vrouwtje van Ziggy laten weten dat de tafel vanavond weer voor 3 personen gedekt staat en hopelijk wordt het eten koud, want dan hebben we alleen maar oog voor Miyuki en Ziggy die "het spelletje" aan het spelen zijn.

2 gedachten over “Spannend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.