Oude liefde.

Een tijdje geleden was er hier in huis iets aan de hand, op het moment is het hier weer zover. Rontu heeft gisteren haar oude liefde Otsu weer op bezoek gehad en kijk maar eens wat dit tot gevolg had.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dit is alleen de foto van de vorige keer dat het gebeurde, maar dat maakt toch niet zovel uit. Gisteren was ik al op tijd bloed laten prikken en na 2 uur kreeg ik het seintje van de dierenarts dat de dekknig het beste vandaag kon plaats vinden (de progesteronwaarde was 11,4), nou dat is dus gelukt. Otsu kwam binnen en kreeg een snauw van Rontu, die lag namelijk lekker te luieren op de zak, nou dat pikte ik niet , dus weg met die zak. Nog even een snauw en toen pakte ik Rontu bij haar kopje vast en ging wat met haar kroelen. 1, 2, 3 en hoep daar zat Otsu al boven op haar om "het spelletje" te spelen. Wat waren wij blij zeg, dat het zo snel gebeurde. Nog wat drinken en kletsen met het vrouwtje van Otsu en gelijk maar even afspreken voor vandaag, beter 2 keer’" het spelletje" dan 1 keer was onze gedachten.

Vanmiddag stond Otsu dus weer aan de deur, maar deze keer hadden ze geen zin meer in "het spelletje". Wat we ook probeerde, nee, geen zin. Ach dachten wij, dan niet. Nou wordt het de komende weken wat Rontu betreft weer erg spannend, dus gaan we maar duimen. Hopelijk hebben we over een week of negen weer van die kleine Shiba’tjes liggen.

1 gedachte op “Oude liefde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.