Niet op de bank.

Vandaag hebben wij (Rontu en Miyuki) leker een lui dagje gehad. Geen gereis naar de dierendokter, gewoon lekker lui. Wat dat gereis naar de dierendokter betreft, gisteren was het weer zover, bloedprikken was wat er gedaan werd. Twee uur later kwam de uitslag en die was voor mij (Rontu) 4,5 en voor mij (Miyuki)1,26, dus onze vriendjes mochten nog thuis blijven.

Nu liggen we lekker samen met het vrouwtje op de bank, maar omdat wij niet op de bank mogen liggen hebben we de oplossing gevonden. Wij liggen gewoon met z’n alle boven op het vrouwtje. (foto volgt) Samen kijken we naar de tv, teminste vouwtje probeert te kijken, maar die ziet niks. Ik (Miyuki) ga nu dus ook weer lekker terug liggen en ga duimen voor Rontu dat haar vriendje Otsu morgen wel mag komen "spelen". Rontu gaat morgen namelijk al weer vroeg bloedprikken en als de waarde boven de 10 is dan gaat haar afspraakje door. Ik heb zondag weer een afsraak staan bij de dierendokter en hoop ook dat mijn vriendje Ziggy mag komen "spelen". Maar laten we eerst nog even van vanavond genieten, lekker bij het vrouwtje liggen.

1 gedachte op “Niet op de bank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.