Helaas.

Wat een pech zeg, maar helaas de natuur heeft ook nog wat te zeggen. Vanaf maandagavond zijn we met Miyuki en Ziggy bezig geweest om ze "het spelletje" bij te brengen en ondanks dat ze verliefd op elkaar zijn heeft het niet zo mogen zijn dat het gelukt is.

Maandag hadden we zoiets van de hormoonen in het bloed zijn toch nog niet goed, maat laten we die twee elkaar maar zovast wat warmlopen.

Dinsdag was het weer zover dat er bloed geprikt moest worden en na 2 uur wachten op de uitslag was die positief (12,8 was wat de dierenarst zei). ‘S avonds mochten Miyuki en Ziggy meer dan alleen warmlopen, maar helaas het bleef bij warmlopen.

Vanmiddag nog een keer geprobeert of die 2 "het spelletje" nu wel wilde spelen, maar ook nu was het helaas………. Balen is wel wat we nu doen, maar wij vinden het erg fijn dat de natuur zijn gang gaat en hopen dat het over een half jaartje wel wil lukken.

Morgen, ja dan is het dierendag en dan worden de hondjes weer eens lekker verwend, dit niet omdat het dierendag is maar gewoon zo maar. Dierendag hebben ze hier iedere dag wel, maar zeker om de dag is het hier dierendag. Een super wandeling, een kluif en niet te vergeten een kroelbeurt, wat die is toch nog wel het fijnste.

2 gedachten over “Helaas.

  1. sorry, voor de late reactie!wat spannend dat het bij 1 van de meiden wel gelukt is….spannend spannend! Tis wat met die dames!xje van evy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.