Badderen.

Zozo hier zijn we weer, ik Miyuki ben er ondertussen wel over heen dat er bij mij geen puppy’s uit mijn buikje gaan komen, de volgende keer beter zeiden baasje en vrouwtje.

Alleen wat die twee nu weer in hun hoofd hebben gehaald, wij weten het niet, maar heel de tijd door horen we brrrrrmmmmm, brrrmmmmm, tik, brmmmmm, tik en brrmmmmm. De bad kamer is verboden terrein en als ik er eens stiekum ik kruip, omdat de deur niet helemaal dicht is is het er een enorme puinhoop.

Pict5323a_2

Gelukkig hoef ik niet vaak in bad, maar deze week zou het toch eigenlijk wel moeten omdat ik naar en show in Dortmund moet en nu kan het niet. De hele badkuip waar ik op deze foto zo lekker in sta ligt vol met puin en vrouwtje zegt dat het ook nog wel een paar weken duurt voordat er weer gebaddert kan worden.

Vrouwtje zegt ook dat wij dan niet meer in de badkuip hoeven, maar we mogen dan onder de douche badderen. De badkuip is vanaf dan verboden terrein voor ons zoals nu de badkamer is, want als we daar in gaan liggen worden we tegen het plafond aan gebubbeld. Maar misschien vinden we dat wel lekker, ik ben er in ieder geval wel voor in om het een keer uit te proberen. Ik spring dan gewoon in de badkuip als het vrouwtje of baasje er in ligt en er allemaal bubbels zijn. Dus baasje en vrouwtje jullie zijn gewaarschuwd!

6 gedachten over “Badderen.

 1. Ilone; geeft niks hoor, ik weet dat je andere dingen aan je hooft hebt. En ook ik heb wel eens geen zin om te reageren of te computeren en dan merk je dat ook.

  Ziggy; je vriendinnetje is nog niet in bad geweest hoor, maar vandaag wordt ze wel in bad gdaan in een badkamer die er niet meer uit ziet. Tot morgen.

 2. Zal ik je logje even afmaken? HAHAHAHA Morgen duurt tegenwoordig wel erg lang.
  Maar goed morgen is morgen ook weer morgen.

  Heel goed gedaan in Dortmund.
  Een ZG en een U voor de dames. Ik begrepen dat de keuringen ellenlang duurden dus jullie hebben er aardig op moeten wachten.

  Groetjes, Ilone

 3. Ilone; bedankt voor je hulp voor het superkorte verslag, maar eindelijk heb ik even een gaatje gevonden om achter de computer te kruipen en heb dus het verhaal wat uitgebreider verteld. Enhu, jij snapt het morgen is er weer een morgen en die morgen is er ook weer een morgen, dus ik schrijf nooit te laat!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.