Kort nieuws.

Zo hier zijn we dan weer eens, maar deze keer is het maar voor even. Met andere woorden; kort nieuws dus!

De afgelopen twee weken waren wij lekker met z’n alle op vakantie (maar dat begrepen jullie vast al wel) en de plaats daar hoeven wij het ook niet over te hebben. De komende week gaan wij (de meiden uit dit huis) ook weer op vakantie, maar zijn even naar huis gekomen om morgen naar de reunie te gaan van de kennel Del Cazadora Blanca, dat is de Shiba fokker waar wij Keiko en Rontu gehaald hebben. Het kwam zo uit dat we toch al terug naar huis zouden gaan dit weekend, want onze enigste man hier in huis mag maandag weer gaan werken, dus zodoende. morgen zullen we nog wat laten lezen, maar dan wordt het weer een weekje stil offffff, misschien gaat die enigste man nog wel wat schrijven, maar ja dat weten wij niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.