1,2,3,4,5,6…..ontelbaar!

Zo vandaag was het dan eindelijk zover, de reünie bij de fokker van ons (Keiko en Rontu).

De eerste keer waren wij (baasje, vrouwtje en ik (Keiko))op vakantie. Vorig jaar zouden wij ook op vakantie zijn, maar toen ging vanwege een trieste gebeurtenis de hele reunie niet door. Dit jaar zouden wij eigelijk ook op vakantie zijn,maar gelukkig wilde baasje maar twee weken wandelen en daarna weer werken zodat we dit weekend toch weer naar Nederland zouden moeten om hem naar huis te brengen. Met het gevolg, dit jaar waren we wel bij de reunie. Toen wij aankwamen waren Tama, Miko, Khoda, Banshu er al, gezellig. Er waren al meer baasjes en vrouwtjes met hun Shiba’s, maar hoeveel er nog zouden komen was voor ons een raadsel. Nou toen de hele bende compleet was gingen we een foto maken op het weiland van Ilone en Ben, gelukkig is dat een groot weiland, want anders hadden we er niet allemaal op gepast.

1,2,3,4,5,6……ontelbaar veel Shiba’s voor ons (klik op de foto om ze zelf te kunnen tellen!), maar Ilone vertelde dat het er waarschijnlijk wel een stuk of 65 waren. Na de groepsfoto zijn we het dorp op stelten gaan zetten, één grootte opstopping, we werden bijna bij de verkeerinformatie opgenoemd!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Weet je wat zo leuk is aan een reunie, je ziet nestpuppy’s die je eigenlijk helemaal niet kent en waarvan er gezegd wordt dat het je broertje of zusje is. Nou eerlijk gezegd geloven wij alles, maar wij herkennen er geen één meer. Pict7434a_1

Dit is een zusje van mij (Keiko), geloven jullie het zelf? Ook hebben ik mijn mama weer gezien, maar die deed net of ze mij niet zag, maar dat geeft niet want ook ik herkende haar niet. Van mij (Rontu) waren mijn 2 broertjes er mijn zusje er, al zie ik 2 van hun regelmatig blijft het leuk om ze weer te zien. Maar ook was het super om al die vreemde Shiba’s bij elkaar te zien. Ilone en Ben hadden nog een verrassing voor alle hondjes, een heuze snoepzak. Voor alle baasjes en vrouwjes was een saté, een heerlijke salade en natuurlijk wat te drinken en een cadeau’tje (2 Shiba ovenwanten), wat een super onthaal. Maar de grootste verrassing werd door Piepster verzorgd, 3 puppyteefjes, we waren bijna allemaal lijf bij de geboorte aanwezig.

Langs deze weg willen wij (Keiko en Rontu) en natuurlijk ook ik (Miyuki) Ilone en Ben een dikke knuffel geven voor deze gezellige leuke middag en hun nog veel plezier wensen met al de Shiba’s die er in hun leven nog op hun pad komen. Ook van baasje en vrouwtje moeten we jullie nogmaals bedanken, het was Super!

Bij onze vakantiefoto’s staan alle foto’s van de Shiba Reünie 2007

6 gedachten over “1,2,3,4,5,6…..ontelbaar!

 1. Het is inderdaad een leuke dag geweest, vol van bekende en vernieuwde contakten.
  Het weer zat dan ook reuze mee ondanks de donkere wolken op de achtergrond!.
  nog allemaal een fijne vakantie gewenst met een hoop wandelplezier.

  groetjes

 2. Ook wij vonden het een super leuke dag en waren weer blij om iedereen weer te zien,voor Patricia en de meiden nog een heel leuk weekje en Remko weer werkse!

 3. Dat ‘Hart van Nederland’ niet langs is geweest. Echt Uniek!
  Veel plezier nog in Duitsland en Remko,…. werkse!

  Wanneer spreken we weer af?

 4. Wat super, die eerste foto, zo uitvergroot. Ik had al verschillende keren een foto gezien, van iedereen, maar zo klein, en nu heb ik alle hondjes stuk voor stuk kunnen bewonderen. Wat gaaf!!!

  Groetjes, Irma

 5. Wat super, die eerste foto, zo uitvergroot. Ik had al verschillende keren een foto gezien, van iedereen, maar zo klein, en nu heb ik alle hondjes stuk voor stuk kunnen bewonderen. Wat gaaf!!!

  Groetjes, Irma

 6. Inderdaad een geweldige foto.
  Maar toch mis ik en paar mensen en honden.
  Maar het grootste gedeelte staat er in ieder geval op.

  Leuk dat jullie er ook waren en nogmaals bedankt voor jullie kadootje dat ik vanavond kreeg. We zullen een mooi plaatsje ervoor zoeken.

  Groetjes, Ilone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.