Uitgerust.

De hele afgelopen week hebben wij het erg rustig aan gedaan terwijl baasje en het vrouwtje het weer lekker druk hebben gehad. We hoefde aar 1 keer naar school (de andere school had al vakantie) en voor de rest lekker slapen, van tijd tot tijd wat eten of een snoepje en een kleine wandeling. Maar een week was ook lang genoeg en nu kunnen we dan ook zeggen dat we weer uitgerust zijn van de vakantie.

Gisteren zijn we weer wel even naar het bos geweest en daar merkte vrouwtje al op dat we weer helemaal de oude aan het worden waren, dus vanaf vandaag is het gewone leventje voor ons weer begonnen. Dat wil zeggen dat weer moeten gaan luisteren naar wat het baasje of vrouwtje wilt, want ze zeggen dat we nu lang genoeg vakantie hebben mogen vieren en hebben mogen doen wat we willen. Vanavond gaan wij (Rontu en Miyuki) weer naar school (ik (Keiko) mag lekker alleen thuis blijven) en daarna moeten we echt weer gaan doen zoals we horen te doen, luisteren dus.

Het lijkt of we het slecht hebben, maar dat is niet hoor, want het is wel fijn als een ander bedenkt wat wij moeten doen.

1 gedachte op “Uitgerust.

  1. Heee vriendinnetjes,

    Wij zijn gisteravond ook weer naar de hondenschool geweest en moesten ook weer luisteren maar na de training hebben we toch even stout rondgerend en wel lekker door de groep heen die wel moest luisteren hihi. Jullie ook niet vergeten om af en toe stout te zijn hoor want daar zijn we toch Shiba`s voor.

    Pootjes en lebbers van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.