Uitslapen.

Vanmorgen hebben wij lekker uitgeslapen. Baasje en vrouwtje moesten wel weer naar hun werk toe en hebben ons dan ook wel even laten plassen en po…n, maar daarna zijn we lekker weer naar ons huisje gegaan om de hele morgen lekker te slapen.

Vanmiddag hebben wij (Rontu en Miyuki) muisjes lopen vangen. Ze liepen gewoon over straat waar wij ook waren, domme muisjes. Alleen vinden wij het raar dat ze nog rondliepen, want normaal zijn ze al doodgemaakt door de poesje van de buren. En in Zwitserland hebben wij de huisjes van muisjes uitgeraven om ze te zien. Snappen jullie nou dat wij even niet meer wisten wat wij met die muisjes moesten doen. We hebben ze dan ook maar laten lopen, lief toch, maar de volgende keer zijn ze de onze, ze weten nu dat wij hier ook wonen.

2 gedachten over “Uitslapen.

  1. Nou Rontu dat is wel erg knap van jou om die muisjes zomaar te laten lopen. inderdaad in Zwitserland deed je er alles aan om ze te vangen , misschien ben je nog een heel klein beetje te moe…nou ja misschien ook al niet meer…

    Dikke knuffel van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.