Niet te geloven.

Soms is het iet te geloven waar de haren vandaan komen! Dan begin ik met borstelen van Keiko en dan moet ik al lachen. Ze is al kaal, maar toch komen er nog een berg haren vanaf. Daarna is Rontu aan de beurt. Bij haar denk je altijd al dat er niet veel haren op staan, maar toch komt daar ook veel vanaf. Miyuki is de laatste. Ze heeft eiegenlijk geen tijd, want ze moet hondenkwaat uithalen, maar toch in die korte tijd dat ik haar kan borstelen wordt de berg haren nog een heel stuk hoger. Maar dan denk je dat je als je gestofzuigd hebt er een tijdje tegen kan zonder dat de vloer weer vol haren liggen, nou nee dus. Het is gewoon niet te geloven, binnen 5 minuten ligt de vloer weer vol haren. Lang leve de ruiperiode van een Shiba.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier heb ik de haren al een beetje samen gedrukt en dan nog is het een hele berg, waarin Miyuki haar eigen haren pobeert te vinden. Keiko snapt ook niet waar al die haren vandaan komen en Rontu zoekt dekking, want haar nagels moeten ook nog geknipt worden en dat is niet haar hobby, maar ik wil dat het gebeurt dus laat ze het over zich heen komen.

5 gedachten over “Niet te geloven.

  1. En ik mezelf schuldig voelen na een vrouwenavond! Ik denk steeds dat het aan mij ligt, dat er weer een nieuwe stofzuigerzak in moet. Nu weet ik waar al die haren vandaan komen!!!

  2. Ilone, ik ben echt bang dat er deze keer geen haren over blijven op onze lijfjes, doet vrouwtje het allmeaal wel goed of moet ze ons speciaal eten geven of een pilletje, help??

    Mariska; Shibabilletjes staan niet op het menu in Zwitserland hoor!

    Nancy; Nou weet je dat je de volgende keer niet de schuldige bent, maar normaal wel hoor, want dan verliezen wij niet zoveel haartjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.