Voorproefje!!!

Vorig jaar augustus zijn wij met een groep soortgenoten op vakantie geweest naar Zwitserland en dit jaar gaat dat weer gebeuren. Vandaag hebben wij al dingen besproken met Simba en Ziggy, die waren namelijk bij ons in Breda voor een behendigheidswedstrijd en daar zijn wij gaan kijken. Die twee kunnen het trouwens erg goed en het was dus leuk om hun bezig te zien. Nadat Simba samen met haar vrouwtje de beker in ontvangst had mogen nemen zijn die ook nog bij ons op bezoek gekomen en als dat rond etenstijd is moet er natuurlijk ook nog gegeten worden. Nou wist ons vrouwtje dat ze zouden komen en die kreeg gelijk een leuk idee, want bij het klesten over Zwitserland (dat gebeurd bij ons altijd) hoort natuurlijk een zwitserse maaltijd bij en zodoende zaten we vanavond met z’n alle aan de kaasfondeu.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eerst ons baasje en de vrouwtjes en daarna mochten wij de kruimeltjes opeten, heerlijk was dat. Een echt voorproefje dus! Dus nu maar hopen dat we niet al te lang meer moeten wachten op de echte vakantie, want verhalen vertellen en verzinnen dat kunnen we goed, maar nu nog de uitvoering van de verzinsels, maar dat zal dit jaar ook wel weer goed komen.

7 gedachten over “Voorproefje!!!

  1. Hihi Nancy,

    Als wij terugkomen van vakantie zullen we wel een foto plaatsen van alle Shiba`s bij elkaar en dan maken we er raad je plaatje van hihi.
    Maar ik kan me voorstellen dat het niet uit elkaar te houden is hoor wij hebben er zelf nogwel eens moeite mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.