Zere teentjes.

Zo wat ik last van zere teentjes zeg en nou willen jullie zeker weten waarom, nou let op.

Ik hoorde van het vrouwtje dat mijn vriendje Ziggy het wel heel erg goed had gedaan op de Show in Luxemburg en daar wilde ik hem even mee feliciteren, dus………. ik pakte het mobieltje van het vrouwtje en heb een berichtje geschreven, jullie noemen dat ook wel een sms-je. Het berichtje luide; Ziggy, gefeliciteerd knapperd. Je schatje Miyuki. Nou moet ik zeggen dat ik een hele poos bezig ben geweest om dit voor elkaar te krijgen en dus daarom heb ik last van zere teentjes. Maar ik kreeg ook nog een berichtje van die knapperd terug en dat luide; Dank je wel mooiste meisje van alle Shiba’s. Dikke kus van je vriendje. Ik denk dus dat Ziggy nou ook last heeft van zere teentjes, maar ja dat hebben we voor elkaar over. De volgende keer laat ik alleen het vrouwtje weer een berichtje sturen, dat is een stuk prettiger voor mijn teentjes.

2 gedachten over “Zere teentjes.

  1. Doe dat maar! Toch vind ik het wel heel erg knap van je!!!
    Volgende keer lekker zielig doen en met je pootjes omhoog in de hangmat, want volgens mij is het ver klaar op dat dakterras bij jullie!!!

  2. Ik zit nog met mijn teentjes in een `sodabadje`zoals de mensen dat noemen, maar ik heb het wel voor jou over hoor.

    Knuffie`s voor mijn lieve meisje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.