Ritjes.

Al de hele week maak ik ritjes naar de dierendokter, maar er is niks aan de hand hoor. Vorige week donderdag, vlooienpipetjes voor alle drie de hondjes halen. Zaterdag voor een uitstrijkje met Rontu op pad. Maandag met Miyuki naar de dierendokter voor haar jaarlijkse inenting. Ook belde deze dag de dierendokter met de uitlag van het uitsrijkje van Rontu, niks aan de hand). Aanstaande vrijdag voor de bloedtest (progesteronwaarde bepaling) weer met Rontu op pad en dan volgende week nog ergens een keer met Rontu op pad en dan hopelijk pas over een week of vier weer voor een echo.

Voor de rest gebeurd hier niet zo veel, o nee, afgelopen zondag zijn we nog bij Mariska, Simba en Ziggy (kijk maar bij de avonturen) geweest. Alleen Keiko mocht mee, want anders zou Ziggy helemaal gek worden met die twee lekker ruikende teefjes in huis. In het bos wandelen zit er op het moment niet in, of je moet in plaats van wandelen willen zwemmen, dan kun je namelijk best gaan. Dus we lopen lekker een ronde dor de wijk en gaan binnen lekker spelen en hondjes luieren als ik wat anders moet doen.

De tijd komen we dus wel door, sterker nog het is op het moment best een drukke bedoeling. De trainingen van de hondjes vallen door omstandigehden in duigen (lang leve de files in Nederland en de inenting bij Miyuki die niet helemaal goed is gevallen), maar dat betekend dat we nog meer met de hondjes bezig zijn om ze niet de kans te geven zich te vervelen. Spelen, apporteren, een beetje gehoorzaamheid en de tijd vliegt om. Borstelen, nagels knippen, vlooien pipetjes geven en onwormpilletjes geven en je ben bijna weer een hele middag bezig. Maar dit alles mag de pret niet drukken en we genieten met volle teugen van die drie Shiba’s hier in huis.

5 gedachten over “Ritjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.