Herkennen jullie deze nog?

Vandaag was het weer tijd voor Miyuki om naar school te gaan. Het is niet te merken dat zij regelmatig een lesje mist als wij in Duitsland zitten, want ze doet het niet minder goed dan de andere hondjes uit haar klas. Na school zijn we naar huis gegaan waar ze lekker neerplofte naast mama Rontu. Moe dat was wat ze was en dat gebeurd niet zo vaak. Samen hebben de hondjes naar de tv. liggen kijken, want Sinterklaas zou aankomen en dat is natuurlijk erg spannend om te kijken. Voor Miyuki was dit de eerste keer dat ze Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zag en ze lag dan ook erg aandachtig naar de tv. te kijken.

Morgen zal dat wel anders zijn. Dan zal Miyuki gaan aandacht hebben, teminste niet voor ons. Want herkennen jullie deze nog? Nou wij wel, de druktemakertjes die nu bijna 1 jaar oud zijn.

Photobucket - Video and Image Hosting

Hopelijk mama Rontu, tante Keiko morgen ook. Want we gaan als het goed is morgen al de puppy’s van Rontu weer zien. Miyuki kennen we natuurlijk wel, maar de rest hebben we al weer een tijdje niet gezien. Ede is de plaats die we onveiling gaan maken, dus dan weet je zovast waar je niet naar toe moet gaan.

8 gedachten over “Herkennen jullie deze nog?

  1. he patries wat een dotjes zijn het toch he
    je had gelijk hoor moet met het pootje omhoog maar terwijl ik met mijn pootje omhoog zit heb ik wel tijd gehad om zelf ook een weblog proberen te maken kijk maar ff ben nog lang niet klaar maar heb er al wel een bericht op gezet groeten jol
    http://wiljolan.weblog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.