Puppyreunie.

Vandaag was het dan zover, de puppyreunie die we gepland hebben heeft plaats gevonden. Wij zelf zijn al om 9 uur in de auto gestapt om naar Ede te rijden, want dat was de plaats waar we hadden afgesproken omdat dat het centraaltste plaatsje was om naar toe te rijden. Ook wilde wij natuurlijk als eerste zijn om al de andere mensen en hondjes te verwelkomen en dat is gelukt.

We waren ern net een kwartiertje toen er een auto aankwam waar we een bekende in zagen zitten. Het waren de baasjes van Mitsu en natuurlijk was Mitsu er zelf ook bij. Toen we met hem stonden te kroelen kwam er een sms-je avn de baasjes van Maeko, ze waren er zo stond er in het berichtje. Toen we met maeko stonden te kroelen ging de telefoon, de baasjes van Michi waren een stukje verkeerd gereden, maar zez ouden er zo zijn. En weer konden wij gaan kroelen en dat was een heel feest,  want wat het schattig zeg, die kleintje herkende ons nog steeds allemaal. We hebben nog tot 11.30 uur staan wachten op de baasjes van Montaro staan wachten, maar helaas ze zijn niet gekomen.

Wat was het een leuk gezicht om even later dat gekrioel te zien tussen al die heideplantjes. Er waren zelfs baasjes die hun angst voor het laten loslopen van hun Shiba hebben overwonnen en de riem voor het eerst af hadden gedaan.

Photobucket - Video and Image Hosting

Het enigste wat ons niet mee zat was het weer en we besloten dan ook na een wandeling van ruim een uur om naar het pannekoekenrestaurant te gaan. Wij konden toen nog even met alle baasjes praten over de "puppy’s" en de baasjes onderling konden ook nog samen verhalen uitwisselen.

4 gedachten over “Puppyreunie.

  1. sorry dat jullie hebben staan te wachten,maar ik heb een berichtje gestuurd dat wij niet konden vandaar (snik).ik hoop dat het nog een keer is en dat we dan wel kunnen.groetjes van grim (montaro)en de rest van de fam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.