Remko, Keiko en Rontu.

Vanavond was het weer de beurt Remko, Keiko en Rontu om naar school te gaan. Ik durf het rennen tijdens behendigheid nog niet aan ( heb net weer nieuwe pilletjes gehad van de huisdokter voor haar kwaaltje, de dokter noemt het een nierbekkenontsteking). Maar wat wel leuk was was dat ik toch een beetje op school aanwezig was toen Remko, Keiko en Rontu er waren. Die drie waren namelijk te laat op school en de juf had toen via een sms-je gevraagd waar die drie bleven. En mijn antwoord luide (toen net die drie aan kwamen op school); ze zijn onderweg, maar waarom? Nou het was dus de laatste les en dat betekend een wedstrijdje met de klasgehondjes en dat we dan heel de avond bezig zijn. Remko had dit vorige week wel te horen gekregen, maar was het vergeten, dus waren ze te laat. Straks komen ze weer naar huis en hopelijk hebben ze toch een leuke avond gehad. Ik in ieder geval wel, want kroelen met Miyuki op de bank is een feest op zich.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.