Weekend.

Wat een weekend hebben wij weer achter de rug zeg. Eerst was het weer tijd voor mij (Miyuki) om met het baasje naar school te gaan, ik (Keiko) was jaloers en wilde ook wel weer mee naar school. Dat ik met baasje ging was weer even geleden en we waren dan ook allebei benieuwd hoe het ging, nou goed natuurlijk. Wat we nu op school krijgen, leuk hoor. Ze noemen het Rally-O en ik moet zeggen de meeste dingen gaan lekker. Verder zijn wij lekker rustig geweest, een beetje in de tuin hangen, een beetje op de bank hangen en af en toe samen spelen. Zo dat was de zaterdag.

Vandaag hebben we eerst lekker uitgeslapen en daarna is het vrouwje lekker een grote wandeling met ons gaan lopen. Toen we terug kwamen had ze ook nog eenverrassing voor ons. Ze vertelde dat als het baasje terug kwam van het fietsen het niet lang zou duren voordat opa en oma op bezoek zouden komen. Nou die kwamen dan ook en natuurlijk had oma weer lekkere snoepjes voor ons bij. Even later hingen we met z’n alle weer lui op de bank, ja ook baasje en het vrouwtje deden mee. En op die bank hebben we gehangen tot we nu naar buiten gaan om het laatste rondje te open om daarna gelijk naar ons bedje te gaan. Weltrusten dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.