Vakantievriendjes.

Vandaag waren wij (Keiko, Ronu en Miyuki) al weer vroeg op pad. De wekker van het vrouwtje en baasje liep om half zeven al af en even daarna stapte we met z’n alle in de auto om naar Zwolle te rijden daar werd namelijk weer een hondenshow gehouden. Onderweg kreeg het vrouwtje al een berichtje op haar telefoon van het baasje van vakantievriendjes van ons en toen wij te horen kregen dat hun er ook waren hadden we in eens erg veel zin in het weerzien. Toen we binnen waren hebben we dan ook eerst met hun geknuffeld en natuurlijk ook met hun baasje en vrouwtje. Ook Ilone, Leni en Ine hebben we een dikke knuffel gegeven, want dat was ook lang geleden dat we die hadden gezien. Even later zaten het baasje en vrouwtje weer met hun gedachten in Zwitserland, want de verhalen gingen weer over en weer net als het fotoboek van het baasje van onze vakantievriendjes.

Bijna vergaten de baasjes en vrouwtjes waar we voor in Zwolle waren, "de show", maar gelukkig zaten we naast de ring en zagen ze toch nog op tijd dat wij bijna aan de beurt waren. Eerst waren de reuen aan de beurt, konden wij nog even lekker luieren. Daarna mocht van ons drie ik (Miyuki) de spits afbijten en kwam de ring uit met een U-tje (wat waren het baasje en vrouwtje hier blij mee na het keurverslag in Hulten) en was als vierde geplaatst. Het keurverslag luide; Vrouwlijke verschijning, prima bone en substantie. Moet rondom nog uitzwaren en krachtiger worden. Schitterend oog qua vorm, plaatsing en kleur, maar moet nog wel iets meer opvulling krijgen onder de ogen. Prima pigment. Aziatische uitdrukking. Voor en achter voldoende gehoekt. Reeds prima bovenbelijning en staart aanzet. Goede vachtstructuur. Gangwerk moet nog krachtiger en regelmatiger. Prima presentatie. Toen mochten wij (Keiko en Rontu) gelijk de ring in en omdat ons baasje liever geen show loopt heeft Ronald (het baasje van onze vakantievriendjes) met mij (Rontu) gelopen. Deze ronde ging ook prima! ik (Rontu) deed het geweldig met Ronald, maar ging helaas maar met een zeer goed en vierde plaats de ring uit. Ik (Keiko) verliet de ring met een u-tje en een derde plaats ook geweldig dus. Nadat de baasjes uitgekletst waren en de tijd tot drie uur vol gemaakt hadden (dan mogen wij pas de show verlaten) zijn we naar huis gegaan.

Thuis hebben we lekker eerst een rondje met het baasje gewandeld en wat gegeten en toen werden wij alleen gelaten, want het baasje en het vrouwtje hadden nog een feestje. Dat vonden wij niet erg hoor, konden we weer lekker dromen over onze vakantievriendjes en de vakantie in Zwitserland. O ja, we waren ook nog even met onze gedachten in Duitsland.

5 gedachten over “Vakantievriendjes.

 1. Leuk dat we jullie weer gezien hebben na een lange tijd en natuurlijk ook de meiden.
  Het was weer een gezellig dagje.
  En de resultaten waren toch ook goed.

  Doei Ine en de jongens,

 2. Hallo vakantiespetters, Ik khoda was weer helemaal hoteldebotel.
  gezang.
  Gelukkig waren we allebei zo moe van de dag dat we even lekker hebben geslapen.
  Het was me weer het dagje wel.
  Welterusten en hopelijk snel tot ziens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.