Rustig aan.

Vandaag was het een dagje rustig aan doen, teminste voor ons hondjes.Maar het Vrouwtje was druk bezig met wassen en de tuin onkruid vrij maken en daar heb ik Miyuki haar maar even bij geholpen, leuk hoor.

Verder hebben we nog een borstelbeurt gekregen en omdat onze nageltjes van de week ook al geknipt werden weten we dat er wat te gebeuren staat. En dat gaat morgen gebeuren, want we gaan al weer vroeg met z’n alle naar Zwolle om daar een show te lopen. Vrouwtje zegt dat het lachen gaat worden, want ze denkt dat wij in de ring lekker gaan slapen. Ook denkt ze dat ik (Miyuki) met de keurmeester ga staan kroelen, want dat is iets wat ik op het moment het lieftste doe, oortjes opzij en genieten maar. Wat hetmorgen gaat worden zien we wel, maar een ding is zeker we zien weer een paar van onze vakantievriendjes.

2 gedachten over “Rustig aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.