Verhuizen.

Vrijdag was voor een paar van de mannen een bijzonder dagje, ze stapte samen in vliegtuigje met Remko als piloot om zo de bergen eens vanaf boven te bewonderen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Ook het plaatjes waar ons chalet stond konden ze goed zien. Kijk maar naar het super hotel op de berg en net daarnaast stond ons chalet.

Photobucket - Video and Image Hosting

De middag hebben we lui doorgebracht, lekker in de tuin zitten met een boekje erbij en nog even een kleine wandeling met de hondjes. Uitrusten was wat we te doen hadden, want de terugreis kwam eraan.

Photobucket - Video and Image Hosting

Ooit wel eens zo’n groep Shiba’s op vakantie gezien?

Photobucket - Video and Image Hosting

En dan de echte groepsfoto. Boven van links naar rechts; Mariska, Manon, Remko, Colin, Anita en Ronald. Midden; Marcel. Onder van links naar rechts; Simba, Ziggy, Tama, Mariska, Miko, Patricia, Miyuki, Rontu, Keiko, Banshu en Khoda.

Morgen gaan we met z’n alle op tijd rijden (net na het ontbijt dus) om niet al te laat thuis te komen. Voor sommige van ons is dat thuis in Nederland, maar voor ons en Mariksa en haar hondjes is dat thuis in Duitsland. Wij gaan namelijknog voor twee weken naar het huisje en mariska gaat voor een paar dagen mee daar naar toe. Als we daar aan komen hebben we niks meer te doen dan naar Udo en Monica te gaan om daar wat te eten en hun te bedanken voor de boodschapjes die ze voor ons hebben gedaan

4 gedachten over “Verhuizen.

  1. Wouw telkens weer zwijmelen en heimwee krijgen als je de foto`s ziet. Het was echt een supervakantie zowel in Zwtserland als in Duitsland. We moeten maar snel een datum plannen voor een reunie hoor want wij missen iedereen heel erg.

    Knuffie`s van ons.

  2. Ook jullie hebben er een mooi verslag van gemaakt!
    Wij missen jullie ook ontzettend en ja wij vinden dan net als de rest dat we maar snel wat af moeten spreken,dus bij deze zeggen we dan al: Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.