Winkelen.

Vanmiddag besloten het vrouwtje en baasje lekker te gaan winkelen in Antwerpen en dan eigenlijk maar in één winkel, mooi niet dus. Die winkel was gewoon niet open en waarom, dat weten ze niet. Ze hebben geen vakantie en normaal zouden ze open moeten zijn, dus volgende weel gaan ze nog een keertje terug om te kijken of er nog dingen zijn die ze willen kopen. Zijn ze dan weer niet open dan gaat de computer aan er wordt het op internet besteld, maar passen in een winkel en zien wat je koopt is toch eigenlijk veel leuker.

Verder hebben we vandaag nog steeds niks gedaan, want die hitte blijft maar duren. Morgen moet ik (Miyuki) wel gewoon naar school toe, maar dat is ’s morgens en dus niet al te warm. Voor de rest gaan we dan weer luieren in de tuin of huiskamer en wachten tot er bezoek komt.

4 gedachten over “Winkelen.

  1. he patries hetw as gister een feestdag en belgie kijk dat wist ik nou weer hahahaha
    je ziet dat ik nog steeds trouw lees he

  2. Jolanda; bedankt voor de mededeling,is er volgende week misschien ook nog een feestdag in dat land? Laat het dan even weten dan hoeven we weer niet voor niks te rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.