Rare donderdag.

Vandaag was maar een rare dag voor ons. Het begon namelijk al dat het vrouwtje vandaag niet hoefde te werken en dus om 6 uur van morgen maar besloot om te gaan poetsen (het baasje was toch al naar zijn werk). Dat laatste was nog niet zo vreemd, maar vrouwtje moet normaal altijd op donderdag werken. Na het poetsen nog even naar de stad en daarna met z’n alle de tuin in, want meer kon er niet meer gedaan worden dankzij het warme weer. Vervelend hoor!!

Baasje was ook al weer op tijd thuis, want hij heeft een heus topenroster op zijn werk en kan dus beginnen en stoppen met werken wanneer hij wilt. Na nog een wandeling zijn we met z’n alle naar de vader en moeder vanhet baasje geweest. Wat zijn we daar weer verwend zeg, bijna iedere keer als er iemand de keuken in ging kregen wij een snoepje en ook stond er een grootte bak met water voor ons. Na dat baasje en het vrouwtje ook wat te eten hadden gekregen werden de foto’s van zondag zitten bekijken. Wat moesten ze lachen zeg toen ze mij (Miyuki) zagen toen ik helemaal onder de modder zat.

Deze dingen die we tot nu gedaan hebben zijn dingen die niet normaal niet voorkomen op een donderdag, maar toch was het een leuke dag, dus vor ons mogen er vaker rare dagen zijn. Weer thuis gekomen hebben we nog een gezellige wandeling gemaakt en zo gaan we ons huisje in om te gaan dromen over die mooie warme dagen die nog komen gaan.

1 gedachte op “Rare donderdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.