Mistig.

Al een aantal dagen is het het mooiste weer van de wereld, maar vandaag rond de klok van 13.00 uur regende het weer eens lekker, de hondjes hebben dan ook heerlijk buiten gestaan om af te koelen en later waren ze zelfs aan het spelen in de regen. Na dat buitje was de zon er weer en hebben we de middag lekker binnen doorgebracht.

Pict4697aMaar vanavond was het weer wat anders met het weer. Zo rond de klok van 18.30 uur werd het ineens erg mistig hier in de achtertuin. Miyuki ging helemaal achter in de tuin zitten in de hoop dat ze de mist kon ontwijken, maar ze had beter binnen kunnen gaan zitten.

Maar toen de mist weg was hebben we lekker gegeten met al de hondjes om ons heen. Wat heb je toch eigenlijk weinig nodig om gelukkig te zijn!

3 gedachten over “Mistig.

  1. Op de laaste regels ben ik het hellemaal mee eens. Lekker genieten zolang we nog een prachtige zomer hebben een goeie zomer een goeie winter

  2. Wij hebben ook altijd weinig nodig om te genieten. Van jullie kregen we echter heel veel! Morgen de verhalen, welterusten….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.