Waauuuwww.

Vandaag was het dan weer eens zover, er moest een behendigheidswedstrijd gelopen worden. We hadden Keiko en Rontu ingeschreven, maar met een super loopse Rontu mocht er niet gelopen worden dus was het alleen de beurt aan Keiko en Remko. We zaten dus vroeg in de auto om naar Nijmegen te gaan om daar weer heel de dag te genieten van het warme weer. Eigenlijk was het veel te warm voor de hondjes dus werd er volop gezwommen, zowel in en diepe sloot als in een heus zwembadje en tussentijds werden de hindernissen genomen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Hier is Keiko samen met het baasje bezig met het eerste rondje, jumping was het en dat betekend dat er geen toestellen met raakvlakken in het parcours staan en het dus super vlug kan gaan. Meestal hebben we bij Keiko het idee van dat kan sneller, maar vandaag stonden we echt raar te kijken. Met dit warme weer zo snel lopen en dat voor een Shiba, wauw. Er werden twee fouten geteld tijdens het lopen van de hele ronden en er werden ook nog tijdfouten gegeven (het ging toch nog te langzaam) maar op het einde was de 24ste plaats op de ranglijst van Keiko en Remko. Bijna werden ze alsnog gediskwalificeerd maar dat kwam door het mij (Patricia), want Remko was even de weg kwijt en ik gaf een aanwijzing en dat mag niet.

Pict4384a

De tweede ronde was het vast parcours en dat ging nog een stuk beter, het ging zelfs snel genoeg. Ook hier waren twee foutjes en weer op de zelfde plaats als de eertse ronde, de paaltjes waren weer niet Keiko’s favoriet vandaag. Maar moet je zien hoeveel lol Keiko heeft boven op de "katteloop", wauw. Het resultaat van deze ronde was dan ook een 19de plaats op de ranglijst en dan is het niet alleen wauw, maar gewoon waauuuwwwww!

Photobucket - Video and Image Hosting

Daarna kwam er nog een derde ronde, maar die werd toch met een diskwalificatie afgesloten, de keurmeester dacht dat Remko over een hindernis stapte en daarna gaf hij ook nog te dicht bij het veld Keiko een snoepjeals beloning, al had ze dat maar een beetje verdiend, want ze was toch even bij hem weg gegaan. Dat zijn dus ook dingen die niet mogen, streng toch en dat met dit weer.

Zoals jullie zien is het best mogelijk om leuke foto’s te maken, alleen zie je dan voor de rest niks gebeuren, maar ja, je kan ook niet alles hebben.

Weet je wat leuk was heel de dag hebben we in contact gestaan met Mariska, want zij liep met Simba en Ziggy een behendigheidswedstrijd in Breda en dan ook nog bijna naast ons huis. Toen wij weer thuis kwamen was daar een verrassing voor Keiko en Miyuki , want daar waren opa en oma (die hadden namelijk vanmiddag even Rontu gezelschap gehouden) en Mariska met Simba en Ziggy. We hebben nog gezellig wat gekletst en gegeten en toen opa en oma weg waren zijn we ook nog even naar het bos geweest om de hondjes weer lekker te laten ravotten, het was tensotte al geen dertig graden meer. Twee van de vier Shiba’s kwamen wer lekker smerig terug thuis (Keiko en Miyuki natuurlijk), maar dat mag de pret niet drukken. Het was een geweldige dag met super vol super leuke dingen, in een woord dus, waaauuuwwww.

8 gedachten over “Waauuuwww.

 1. Het zijn inderdaad schitterende foto’s! Wanneer kom je weer ons bij ons op de glijbaan spelen?
  Veel liefs en tot zaterdag, dan zijn we weer in het land.

 2. Hee goedemorgen,

  Zijn jullie ook weer uitgeslapen? Wij hebben gister lekker gegeten en erg veel plezier gehad met de wandeling. Jullie baasje moet maar eens foto`s van ons komen maken op een wedstrijd want die maakt erg mooie foto`s. Nou tot zondag waarschijnlijk en alvast veel succes.

  Jullie vriendjes Simba en Ziggy

 3. Zo he, dat hebben jullie goed gedaan zeg, en nog wel met dat warme weer.
  Nou als het zo warm is beginnen wij nergens aan, gewoon lekker luieren, dat vinden wij prettig.

  Doeiiiiiiiiiiii

 4. Keiko wat goed van jou! Ondanks het warme weer heb jij je helemaal kunnen uitleven.
  Knap hoor! Vrouwtje heeft hele mooie foto’s gemaakt van jou
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.