Druk met niksen.

Heel de dag ben ik in de tuin geweest, lekker weertje is dit zeg.
Ik heb dit nog nooit mee gemaakt, maar ik moet zeggen het bevalt me wel.

Heel de dag zit ik naar beestjes te kijken, vogeltjes die door de lucht vliegen, het vogelvrouwtje bij ons in de tuin, kleine vliegende beestje waar ik niet naar mag happen van het vrouwtje en dan ook nog lopende beestjes die bijna niet te zien zijn zo klein zijn ze.

Weten jullie trouwens dat er soms ook wel mensen die een Shiba zien zitten en denken dat er een poesje zit, raar hoor, als ze goed kijken zien ze toch wel dat wij hondjes zijn.

Verder kwam net het vrouwtje met het bericht dat ik twee nieuwe tante’s en één nieuwe oom heb gekregen of zouden het toch twee zusjes en één broertje zijn, want de papa is weer mijn papa Miyagi, ik weet het allemaal nog niet hoor.
Oma Joshi ( ja, de mama van mama Rontu) en papa Miyagi; gefeliciteerd met je puppy’s en oma Joshi leer ze maar al de streken die je ook aan mama Rontu hebt geleerd, want dat is leuk voor hun baasjes en vrouwtjes.
Oeps, vrouwtje vind dit laatste niet zo’n geweldig idee, of zou het komen dat ik die streken ook over heb genomen van mama Rontu.

3 gedachten over “Druk met niksen.

  1. Hee Miyuki,

    Vrouwtje zegt dat wij ook al eens voor een poes zijn aangezien, nou die mensen moeten maar eens naar de brillendokter hoor want wij zijn toch alles behalve een poes hahahahaha.
    Wat die streken betreft wij vinden die helemaal geweldig…..sorry vrouwtje van Miyuki. 😉

  2. Wat leuk, gefeliciteerd! Kunnen er straks nog meer shiba’s mee naar de boswandeling!
    Ga vandaag maar weer lekker aar buiten, het wordt prachtig weer! Geniet ervan… 😀

  3. Wat een familie he? Het lijkt As the World turns wel. Daar heb je ook van dit soort relaties. HAHAHAHA. Maar dit worden vast en zeker (hopen we) hele voorbeeldige pupjes. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.