Boven in de hondenkamer.

Afgelopen nacht werd ik opeens wakker (rond de klok van 4 uur) en toen was ik op eens mijn broertje Mitsu kwijt, gisterennacht lag hij nog lekker tegen mij aan, maar vannacht was hij er niet.
Ik ben toen het vrouwtje en baasje maar wakker gaan maken, misschien dat die wisten waar Mitsu was.
Vrouwtje kwam dan ook naar beneden om mij te laten plassen en daarna ging ze gelijk weer naar boven.
Plassen was nou net niet wat ik wilde dus wilde ik weer naar binnen om te vertellen dat Mitsu er niet was, maar vrouwtje wilde dat niet horen en ging weer slapen.
Nou, niet dus, want ik was er van overtuigd dat ze nog niet had gemerkt dat Mitsu er niet was, dus bleef ik maar roepen.
Om half zes kwam het vrouwtje weer (ze moest gewoon gaan werken) en ze zei dat ze me niet zo lief vond, ze wist heus wel dat Mitsu er niet meer was, maar dat was toch niet de reden dat ik dan de halve nacht kon gaan zitten gillen.
Ooohhh, dus baasje en vrouwtje wisten wel dat Mitsu er niet meer was, ik eigenlijk ook wel, maar ik miste hem vannacht gewoon in een keer.

Toen vrouwtje van haar werk thuis kwam vertelde ze me dat als ik de rest van de dag lief zou zijn ik vanavond net als tante Keiko en mama Rontu boven in de hondenkamer mag gaan slapen.
Dat leek me geweldig, dus ben ik de rest van de dag erg lief geweest.
Op een gegeven moment ging baasje met mijn bench naar boven, dus het was me gelukt, ik mag mee boven gaan slapen.

Zo meteen gaan we buiten nog een rondje lopen om te plassen en te po…n en dan wordt ik naar boven gedragen (trappen lopen mag ik namelijk nog niet) om bij de grootte honden te mogen gaan slapen.
Ik ben dus ook al een grootte hond, teminste dat denk ik.

7 gedachten over “Boven in de hondenkamer.

 1. Ik heb ook vannacht wakker gelegen hoor Miyuki en dacht aan Mitsu hoe het allemaal gaat. Nu ben jij de kleinste boef van het huis maar je wordt al wel snel groot, al in de hondekamer slapen! πŸ˜€

 2. Och Miyuki, wat vind ik het zielig voor je, helemaal alleen beneden zonder Mitsu, ik kan me voorstellen dat je daarvan moet huilen. Gelukkig dat je nu naar de hondenkamer mag, veilig bij mama. Nu zal het wel beter gaan. Niet meer huilen hoor! Dikke knuffel. πŸ˜› πŸ˜›

 3. Wen er nog maar niet aan Miyuki, want over één nachtje slapen, kom ik je gezelschap houden. Kunnen we misschien samen het Nederlandse volkslied nog even zingen, voor de sporters daar in Turijn! πŸ˜€ Bij mij thuis vinden ze het namelijk nooit zo’n goed idee 8)

 4. Het is ook geen kleinigheid om zo van de ene dag op de andere je vriendje kwijt te raken, maar je heb je kranig hersteld,bravo.
  Dus je gaat nu tussen de ”grote honden,, slapen.
  Nou ik kan je vertellen Khoda is nu bijna 2 jaar maar hij gedraagt zich af en toe als een kleine pup.
  Maar dat zal zijn zusje ook wel hebben.

  groetjes πŸ˜€

 5. Banshu; wat zeg jij nu over je grootte broer,dat hij zich nog als pup gedraagt, ja dat kan kloppen.
  Zijn zusje Rontu vliegt ook af en toe als klein puppy door het huis (gelukkig weer na al die weken van rust) maar “zingen” doet ze eigenlijk nooit.

  Khoda; ik zou die Banshu maar eens manieren leren, hoe die kleine over je praat, schandalig gewoon.

 6. Als je graag een tweede stem hebt Miyuki, wil ook nog wel eens komen slapen. Dan kunnen lekker lang oefenen en horen of onze stemmen goed bij elkaar passen. Misschien kunnen we er ooit een optreden met doen. Ik oefen soms ook nog. Groetjes πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.