Valentijn, nee Mitsu!

Gisteren hebben we met z’n alle nagenoten van het prachtige weekend dat we hebben gehad en ’s avonds was het weer tijd om naar school te gaan.
Vrouwtje was de klos om met Keiko en met mij te trainen, want baasje had wel erg veel lats van zijn arm nar een valpartij met zijn snowboard afgelopen zaterdag.
Maar het ging met ons alle drie lekker en we kergen dan ook een complimentje van de leraar en dat is natuurlijk altijd leuk om te horen.

Vandaag is het valentijnsdag, maar daar word hier in huis niks aan gedaan, we hebben het altijd goed dus er hoeft niks extra’s gedaan te worden.

Vandaag is het ook de dag dat Mitsu naar zijn nieuwe baasjes is gegaan.
Wat waren die mensen ook weer gelukkig dat ze hem mee mochten nemen.
Jesse was de gelukkige dat hij als enigste van de drie kinderen mee mocht om Mitsu op te halen en hij kon dan ook goed met alle hondjes en de X-box spelen.
Nadat het vrouwtje en het baasje een tijdje gepraat en gekletst te hebben met de nieuwe baasje van Mitsu was het tijd om nog een wandeling te maken met mijn puppy’s.

Het vrouwtje ging dus op pad met de puppy’s en Yvonne ging ook mee, die kreeg gelijk nog de nodige tips om met Mitsu om te leren gaan, want vrouwtje weet natuurlijk al genoeg streken die hij uit kan halen en heeft daar dan ook op gewezen.
Na de wandeling was het tijd om naar Venray te rijden, dus daar ging Mitsu, uitgezwaaid door baasje, vrouwtje, Barbara met Lout en Muriël met Xem (wat een uitzwaaicomité zeg!).

Ik moet zeggen het is nu wel rustig hier in huis nu alleen Miyuki hier nog maar rond huppelt, maar daar komt vrijdag weer verandering in.
Vrijdag komt Michi logeren voor een weekje.
Hoe zou het met mijn kleine Michi gaan?
Baasje en vrouwtje zeggen dat het goed met haar gaat, want ze hebben al gekke foto’s van haar gezien, maar ik wil het ook zelf zien, want ze kunnen zoveel zeggen.

6 gedachten over “Valentijn, nee Mitsu!

 1. oohhh al je kinders vliegen uit ,maar ik weet zekers dat ze het allemaal goed zullen treffen hoor 😀 .Ook wij doen niks aan valetijnsdag hoor 😉
  lebbers van sting en simba

 2. Nog een keertje genieten van ons lievelingetje Michi! Enne.. valentijn, ach er is een gezin uit Venray dat nu de liefde van hun leven heeft mogen omarmen! Lijken me ook weer geschikte kandidaten, maar dat kan ook niet anders. Ze zijn immers door jullie zelf geselecteerd. Hopelijk was het afscheid niet zo heel erg pijnlijk. Jullie hebben in ieder geval nog een fijn weekendje met elkaar mogen beleven.
  Hoe is het nu trouwens met Remko. Kan hij wel een gebakje vasthouden/opeten zondag? 😉
  Tot snel!

 3. Wat een grote broer en zus heb ik al. ik geloof dat ik de kleinste was en de kleinste blijf. Maar poets mij niet weg hoor, ik heb energie voor 10. Het lijkt me heerlijk weer eens met m’n zus te spelen. Die kat hier wil niets. Blaast alleen maar als ik haar boen op de rug spring.

 4. en toen was het even stil achter de computer, brok in mijn keel, dag lieve mitsu heel veel plezier in venray en ik zal Keiko, Rontu en Miyuki extra knuffelen voor jouw enne die streken moet je houden dat maakte je leuk!! 8)

 5. Dag Mitsu, ook al hebben wij je niet in het het echt gezien, maar hij zal het in Venray best naar zijn zin hebben.
  Patricia heb je hem wel de zachte G. geleerd?? (grapje) 😉
  Hoe was mijn zusje er onder toen hij weg ging???(vraagje van Khoda).
  Maar voor jullie allemaal een heeeeeeele grote knuffel, en zeker ook voor die arme Remco, 8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.