Heerlijk!

Ik heb vandaag weer eens mijn favoriete hobby uitgeoefend.
Lekker van de zon genieten, al was het binnen dat doet me niks hoor, heerlijk vind ik dat.
Ik lekker tegen de muur aan gaan liggen waar de zonnestraaltjes op schenen, zodat ze mij heel goed konden opwarmen.

Ook ben ik weer eens met het baasje en het vrouwtje naar het bos geweest.Rontu moest weer thuis blijven bij haar puppy’s, maar dat vond ik helemaal niet erg hoor, want ik kan me ook heel goed alleen vermaken in het bos.Lekker over de sloten springen, door de bossen rennen en de tunneltjes heb ik ook allemaal van binnen bekeken, dat is pas echt genieten voor een Shiba die al een paar weekjes niet in het bos is geweest.Thuis gekomen heb ik nog een lekkere kluif op en daarna heb ik de zonnestraaltjes weer eens op gezocht om lekker te kunnen gaan dromen.In de droom zag ik al helemaal voor hoe we over een paar weekjes met drie Shiba’s door het bos gaan rennen, vliegen, vallen, duiken en weer op staan.

13 gedachten over “Heerlijk!

 1. Hoi Keiko dat was zeker weer even genieten in het bos leuk hoor, trouwens een leuke foto hoor van jouw. Ik kom je van de week even in het echt knuffelen is dat goed,

  Doeiiiiiiiiiiiiiii

 2. fijn keiko wij hebben er ook zin om met een van je neefjes of nichtjes in de bossen te gaan ravotten.zeker als het net als vandaag mooi weer is.aleen zullen wij nog maar niet over sloten gaan springen en tunneltjes bekijkken.

 3. Dat is ook mijn hobby,heerlijk in het zonnetje liggen.
  Mijn baasjes vragen dan altijd aan mij of ik nog niet bruin genoeg ben.Maar natuurlijk ben ik dat wel al.Maar het is gewoon lekker. šŸ˜€

  Poot Shinto

 4. Heerlijk al die geweldige foto`s en leuke verhalen over jullie allemaal. Het blijft een feit als wij naar jullie web-log kijken verschijnt er altijd een glimlach op onze snoeten.

  Groetjes aan Patricia en Remco en geef de doggie`s allemaal een knuffel van ons. šŸ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.