Het gaat goed hoor.

Langs alle kanten hoor ik de vraag hoe het met mij gaat nu Rontu puppy’s heeft, nou hier het antwoord dan.

Het gaat goed met mij, al heb ik op het moment erg druk met het kijken naar die kleine Shiba puppy’s.
Ik zit dan ook bijna heel de dag aan de zijkant van de werpkist om te kijken hoe die kleintje door de werpkist krioelen en kijk gelijk of ze wel goed te drinken krijgen van Rontu.
Ook moet ik (vind ik zelf) over Rontu en haar puppy’s waken, zodra ik een pup hoor piepen dan ga ik vlug kijken of ik ze moet helpen, maar Rontu lost alles alleen op, knap toch.
Ik moet eerlijk zeggen dat Rontu het erg goed doet zo voor de eerste keer, maar ja ik had ook niet anders verwacht, want ik heb haar toch ook een beetje opgevoed.

Verder gaat het leven hier gewoon door hoor.
Baasje gaat naar zijn werk.
Vrouwtje gaat ook werken en als ze thuis komt dan willen Rontu en ik ook nog wel even een plasje doen, de werpkist moet ook nog schoon gemaakt worden net zoals het huis en de boodschappen moeten ook in huis gehaald worden.
Dus zoals je ziet hebben wij het op het moment allemaal even druk, maar het is wel genieten hoor, dus ons hoor je niet klagen.

10 gedachten over “Het gaat goed hoor.

  1. Nou goed om te horen dat alles goed gaat hoor zeg. Jeutje het zou toch eens niet he πŸ˜€ Nou Maatje en ik weuten het wel hoor, we komen de komende dagen extra veul langs bij jullie! Hihi πŸ˜‰

  2. Nou Keiko, ik ben trots op je! Dat je het zo goed opneemt voor Rontu, en vooral dat je geen jaloezie kent. Je zou je namelijk zomaar af kunnen vragen of al die hondjes nu ook allemaal bij jullie blijven wonen. Wat betekent blijven eten en spelen!
    Liefs!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.