Hij is geweest.

Het is ons gelukt, Sinterklaas is geweest en zijn paard heeft onze bakjes met water helemaal leeg gedronken, gelukkig had hij geen trek in brokjes en hadden wij vanmorgen al gelijk wat te eten toen we uit bed kwamen.
En moet je zien waar hij de cadeautjes heeft achter gelaten!
Sinterklaas is zo brutaal geweest om ze in de werpkist van mij (Rontu) te leggen terwijl ik er gewoon in het hokje lag te slapen.
Wij hebben ondertussen het lekkers al op gegeten maar er waren ook weer cadeautjes bij voor andere kindjes.
Er staat een naam op maar wij kunnen niet lezen, misshien dat die gene waar ze voor zijn het kunnen lezen, vrouwtje vertelde wel dat de cadeautjes voor mensenvriendinnetjes van ons zijn, maar ja die hebben wij er zoveel.

Ik (Rontu) wil sinds vandaag niet hebben dat ik (Keiko) nog in de buurt kom van de werpkist.Zolang dat ik (Keiko) mijn hoofd de andere kant ik hou is het goed, maar kijk ik (Keiko) richting de werpkist dan laat ik (Rontu) een paar tanden zien waarvan ik (Keiko) dan maar op de loop ga.Verder hebben we nog niet veel te vertellen, misschien morgen weer wel.

O ja, nog even, vanavond gaan we dan eindelijk het Sinterklaasfeest vieren wat het afgelopen weekend niet is door gegaan vanwege een beetje sneeuw.
Hopelijk heeft Sinterklaas dan weer aan ons gedacht.

8 gedachten over “Hij is geweest.

  1. Wauw! Ik zit nu in groep drie en zie waarempel mijn eigen naam!! TOF! We komen snel, enne….alvast hartstikke bedankt Sint en Piet!

  2. Wat leuk dat de Sint ook bij lieve hondjes komt. En wat gaaf dat hij ook voor mij wat heeft achtergelaten. Ik ben er zelfs een beetje beduust van! Een hele fijne avond voor jullie en tot snel!

  3. wij zitten met spanning te wachten op pakjes avond.. niet alleen vanwege sinterklaas, maar ook vanwege de kleine extra cadeautjes die dan misschien komen.. 😉
    groeten uit friesland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.