Genieten.

Eerst even dit, besloten wij gisteren avond om baasje en vrouwtje gezelschap te houden, gaan die ineens weg.
Wat nog vervelender was was dat wij niet mee mochten.
Toen ze thuis kwamen roken ze naar Michael en Mirjam waar wij normaal wel mee naar toe mogen, schandalig is dit hoor.

Vanmorgen hebben we weer eens lekker van de zonnestraaltjes genoten, maar omdat we gisteren alleen gelaten waren zijn we maar samen gaan genieten en hebben we het baasje en vrouwtje links laten zitten, lekker puh!

Voor de rest hebben we vanmiddag een heerlijk kluifje gehad waar ik (Rontu) nu nog mee rond loop, teminste een klein stukje dan, want ik bewaar het tot ik er weer erg veel zin in heb en ga dan weer lekker kluiven.Ik (Keiko) ben best jaloers op dat stukje kluif, maar ja, ik heb die van mijn al op en moet dus van die van Rontu af blijven.

Nou gaan we het vanavond nog maar eens proberen om het baasje en vrouwtje gezelschap te houden en als het nu weer niet lukt kunnen ze het voortaan echt vergeten hoor.

4 gedachten over “Genieten.

 1. Dat zijn toch geen manieren van jullie baasjes!
  Dat hebben ze bij mij ook wel eens geflikt, en toen heb ik ze ook links laten liggen,lekker puh.
  Dus meiden ik ben helemaal solidair met jullie.
  (wel de groetjes doen hoor aan jullie baasjes) 😉

 2. Nou nou jullie worden toch maar weer eens erg verwent door jullie baasjes met die lekkere botjes. En dan nog mopperen als ze een keertje zonder jullie weg gaan??? Hahaha jullie zijn volgens mij een beetje verwent met jullie huisje in Duitsland en willen jullie niet meer zonder de baasjes zijn 😉
  Wij gaan deze week verhuizen dus zullen we wat minder op internet zitten maar als we klaar zijn gaan we wel een keertje wandelen he want nog even en dan kan Rontu weer niet mee omdat ze dan puppy`s heeft.

  Groetjes Mariska en een poot van Simba en Ziggy

 3. Nou ja zeg, jullie gewoon niet meenemen, kan toch niet 😉 .Groot gelijk hoor gewoon ff negeren die boel! Maar jullie zijn ook nog heerlijk verwend met een botje, dus ze hadden misschien toch wel een beetje medelijden met jullie 😛
  Prettige maandag
  lebbers van sting en simba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.