Alleen op de wereld!

Vanmorgen waren keiko en ik alleen thuis, baasje en vrouwtje moesten werken.

Vanmiddag waren Keiko en ik alleen thuis, baasje en vrouwtje hadden een verjaardag.

Vanavond ben ik alleen thuis, want dan gaan baasje en vrouwtje samen met Keiko naar school.

Het lijkt dus vanavond wel of ik helemaal alleen op de wereld ben, maar toch ben ik vanavond niet helemaal alleen, want er zitten tenslotte puppy’s in mijn buikje en ik ga me eens goed consentreren in de hoop dat ik al wat voel of hoor.

En vanacht lig ik aleen in mijn huisje te dromen, weltrusten zovast.

8 gedachten over “Alleen op de wereld!

  1. Ach gossie, ze hadden je eigenlijk Remi moeten noemen. Gelukkig ben je de komende weken inderdaad nooit echt alleen. Geniet maar lekker van je puppies (en morgen wordt je vast heel veel geknuffeld door de baasjes)!
    Groetjes,
    Vivienne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.