Op verzoek!

Zoals jullie weten moet Rontu nog steeds voor het eerst mee fietsen, maar omdat ze nu toch echt zwanger is is dat niet zo’n goed idee (daarvooor was het veel te warm en daarvoor hadden we nog geen fietstuigje voor haar) en daarom vroegen natuurlijk ook al andere mensen (die hadden ook het idee dat het fietsen verlopig niet meer kan) om een nieuwe poll.
De poll die we dus daar over hadden hebben we weg gedaan, maar als ze mee gaat fietsen krijgen jullie de uitkomst nog wel hoor.

Dus op verzoek; de nieuwe poll, maar eerst even dit;
Een hond is normaal gesproken 63 dagen zwanger en als je terug gaat kijken op de web-log kun je dan natuurlijk uitrekenen wanneer ze gaat bevallen.
Maar net als bij mensen (waarbij de vrouw 9 maanden zwanger is) kan ze vroeger of later bevallen.
Dus kunnen jullie ons mischien een handje helpen en zeggen wanneer onze slapenloze nachten aan kunnen breken?
En als er iemand is die ons kan zeggen hoeveel teefjes en hoeveel reutjes (enhu,we hebben 3 puppy’s op de echo gezien hè) er komen is dat ook wel fijn (dan kunnen we alzovast namen gaan bedenken), maar laat dit dan even weten door het bij de reacties te melden.

Voor de rest hebben we vandaag lekker lui gedaan, dat hadden we allemaal (de 3 vrouwen hier in huis) wel verdiend vonden we zelf.
Hopelijk kunnen we morgen weer wat leuks vertellen.

12 gedachten over “Op verzoek!

  1. Gokje: Ik denk 4 pups, ongeacht wat de echo zegt en dan 2 teefjes en 2 reutjes, geboren van zondag op maandag nacht. (Als ze echt op d’r moeder lijkt, dan doet ze het zo.) 😉

  2. Nou misschien zijn het er wel 5 en ik hou het op 6 december de verjaardag van Sinterklaas.
    Wat het gaat worden 3 blonden meiden en 2 donkeren jongens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.