Niksen.

Gisteren was er niet veel te vertellen over ons.
Alleen hebben baasje en vrouwtje samen met de vader van het baasje hout gehaald zodat de vader van het baasje de werpkist kan gaan maken (baasje gaat hem daarbij helpen als dat nodig is).
Over twee weken wil de vader van het baasje de werpkist af hebben, hopelijk gaat hem dat lukken.

Vandaag hebben wij een niksdoe dag!
Lekker slapen terwijl het vrouwtje aan het poetsen is, wat heerlijk is het toch om toe te kijken hoe zij al ons speelgoed op ruimt en hoe ze onze vieze pootjes van de grond af haalt met een emmer sop en een dweil.
Verder hebben ook wij vandaag weer een grote beurt gehad en dat betekend borstelen, nagels knippen en tanden poetsen.
En tussen al die bedrijven door hebben wij ook onze rondjes gelopen samen met het vrouwtje.
Maar vanaf nu gaat het baasje vandaag met ons onze rondjes lopen, zodat het vrouwtje nog even voor het eten van hun kan zorgen om daarna lekker op de bank te ploffen.
Wij hebben dan ook besloten om vanavond haar lekker gezelschap te houden en gaan dus lekker tegen haar aan liggen op de bank en hopen dat we af en toe nog een lekker snoepje krijgen als baasje en vrouwtje ook wat lekkers te snoepen pakken.
Wij gaan nu weer een rondje lopen met het baasje en daarna op naar de knusse zaterdagavond, lekker niksen.

2 gedachten over “Niksen.

  1. Hoi meiden,lekker he zo’n poetsbeurt. Ik etsu dus heb gisteren een klein poetsbeurtje gehad, ik was namelijk aan de dunnen, dus mijn kontje is lekker in de shampoo gezet, nu ruik ik weer lekker fris.
    Wij hebben ook een knusseavond tot 10 uur dan gaat het vrouwtje de hort op, en dan begint het feest voor ons pas haha, πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

    Knuffel van de jongens, doeiiiiiiiiiiiiii πŸ˜‰

  2. wat een luie familie zeg dat kan je van ons niet zeggen wij liggen heel de dag al overal op de bank en lekker in een luie stoel we moeten er nog even van genieten want direct komt tante marie je weet wel hoe het dan gaat he nou ik hoor jullie morgen wel weer groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.