Spulletjes kopen.

Eerst willen wij iedereen bedanken voor de leuke reactie’s en felicitaties op het nieuws van onze zwangere Rontu, fijn dat jullie allemaal zo meeleven.

De eerste dingentjs voor de puppy’s zijn al gekocht.
Bolletjes wol; om ze straks een mooii strikje om hun nekje te kunnen doen, want dan kunnen we ze uit elkaar houden.
Speeltjes; dat is altijd leuk!
Tutflesje; stel je voor dat ze niet bij Rontu willen of kunnen drinken, dan moet je toch wat (de instant moedermelk komt er ook nog hoor).
Puppyren; zodat ze lekker kunnen spelen en ravotten zonder dat ze de hele huiskamer gaan slopen (of we zetten de puppyren om de kerstboom zodat die een beetje heel blijft).
Halsbandjes; het is voor de mensen die ze bij ons kopen natuurlijk fijn als ze al aan een halsbandje gewend zijn en misschien al een beetje mee lopen aan de lijn.
Maar er moet nog meer gekocht worden; ontsmettingsmiddel, uitzuigslangetje, vaseline extra kleedjes voor in de werpkist (zodat de puppy’s wat nestgeur mee naar huis kunnen krijgen), puppyvoer moeten we natuurlijk ook weer kopen en zo zullen er nog wel meer dingen in ons op komen die we moeten kopen.
Ach een beetje rondsnuffelen op inernet en af en toe wat tips vragen bij Ilone en we komen er wel.

Morgen gaan we het hout halen om de werpkist te bouwen, hebben we nog wat te doen!

Voor de rest hebben we vandaag lekker genoten van onze hondjes, samen luieren op de bank en af en toe een wandeling waarbij we soms het idee hadden dat Rontu wel erg traag gaat worden.
Ze loopt de hele tijd achter aan en het liefst nog achterom te kijken ook met de blik in haar oogjes van; ik wil helemaal niet wandelen, ik wil naar huis.
Wat het eten van Rontu betreft; dat ging het lekker, vanmorgen wat zalmolie erover en weg waren de brokjes en vanmiddag heb ik (Patricia) twee brokjes gevoerd en leeg was haar bakje even later.
Nu gaan we weer lekker kroelen en t.v kijken, tot morgen maar weer.

8 gedachten over “Spulletjes kopen.

  1. 😀 Ja ook voor jullie breekt nu een drukke tijd aan, maar ook wel een hele leuke tijd. Lekker van genieten,voordat je het weet vliegen ze allemaal weer uit 😀 . En voor as moeder laat je je lekker verwennen 😉

    lebbers van sting en simba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.