Ja, jullie zien het goed!

Net ben ik met het vrouwtje voor een echo naar de dierendokter geweest.
Toen ik aan de beurt was zijn we een kamertje in gegaan en de dokter keek gelijk naar mijn buikje en zei dat hij een paar haartjes moest knippen, nou okè dan, maar ik hield hem wel in de gaten hoor, stel je voor dat hij me helemaal kaal zou knippen.
Even later ging hij met een klein raar apperaatje onder mijn buikje langs en inees zag ik iets op de t.v. verschijnen.
Vrouwtje zei dat dat de binnenkant van mijn buikje was, maar ik vond het wel raar hoor om zo in mijn buikje te kunnen kijken.
En er zaten ook allemaal rare dingen inmijn buikje, teminste dat zag ik op de t.v. van de dierendokter.

Zien jullie trouwens ook wat wij toen zagen?

De dierendokter feliciteerde mij en het vrouwtje, want hij zegt dat die vreemde dingen puppy’s zijn.
Dus nu weet ik wat er met mij aan de hand is en ik roep dan nu ook hard; ik ga puppy’s krijgen.
Hoe veel puppy’s er precies in mijn buikje zitten kon de dierendokter niet zeggen, maar hij dacht er toch zeker drie te hebben gezien.

Onderweg hebben we snel naar het baasje gebeld met het goede nieuws en ook hebben we het gelijk aan Ilone laten weten, zodat die aan Miyagi kon vertellen dat hij weer papa gaat worden.
Nu het zeker is dat ik puppy’s in mijn buikje heb moet er nog wel het een en ander gekocht worden en ook de werpkist moet nog gemaakt worden, maar daar hebben baasje en vrouwtje nog wel even de tijd voor.
Rond Sinterklaas gaat het weer spannend worden, want ik ben 6 december uitgerekend en dat wil zeggen dat rond die dag de puppy’s kunnen komen.

Nu ga ik weer slapen en lekker dromen over die kleine dingentjes in mijn buikje, weltrusten!

17 gedachten over “Ja, jullie zien het goed!

 1. Gefeliciteerd! Zorg je ervoor dat je lekker verwend wordt door de baasjes? Ben heel benieuwd hoeveel puppies er nu echt zitten, maar daar komen we rond Sinterklaas dan wel achter.
  Welterusten!
  Groetjes,
  Vivienne
  PS. Ik kan niet veel uit de foto halen, maar daar ben ik dan ook niet voor getraind πŸ™‚

 2. Gefeliciteerd hartstikke leuk, nou Rontu nu de komende weken lekker rustig aan doen en laat je maar lekker verwennen. Ben benieuwd wat het gaat worden die puppybaby’s.

  GROETJES INE EN DE BOY;S, πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 3. nou geweldig zeg! proficiat! Geniet er lekker van, we komen zeker binnenkort langs enneh remko succes met timmeren!!!!We kunnen over 5 weken kroelen, met allemaal kroelies! hiep hoi! πŸ˜€

 4. Jeeeeehhhhhhh,gefeliciteerd,nou wij kunnen er ook niks uit halen hoor,uit de foto,maar het is wel spannend nu,het was maar goed dat jij lekker thuis bent gebleven met de wandeling afgelopen zondag! πŸ˜€ πŸ˜›

 5. Hartelijk gefeliciteerd met de zekerheid.
  Nu duimen voor een mooi nest.
  Een dikke knuffel van khoda.
  groetjes πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 6. WOOOOOOOUUUUUUUW, DAT IS NOG EENS GEWELDIG NIEUWS ZEG NU WETEN WE ZEKER DAT ER NOG MEER RONTUBOEFJES GAAN KOMEN!!!!!!!!!! GEFELICITEERD EN LAAT JE MAAR LEKKER VERWENNEN HOOR RONTU.

  Dikke knuffel van ons drieen en geef Keiko ook een knuf van ons. πŸ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.