Verkeersregels.

Zijn we weer in Duitsland moeten we gelijk een wandeling van 10 kilometer lopen.
Eigenlijk vinden we dit schandalig, normaal beginnen we met een wandeling van een kilometer of drie en nu dit.
Maar baasje en vrouwtje zeiden dat we ondertussen getraind genoeg zijn, omdat we nu regelmatig van die kleine wandelingen lopen daar door die bergen.

Onderweg heeft baasje ons de verkeersregels bij proberen te brengen.
Het is namelijk de bedoeling dat wij ooit ’s morgens voor de broodjes gaan zorgen (baasje of vrouwtje geeft dan de bestelling en geld mee, doet de deur open en na een kwartier of drie horen wij dan weer met de broodjes door die zelfde deur te komen).
Hij heeft ons geleerd om eerst naar links te kijken, daarna na recht en weer naar links en dit alles om te kijken of er geen auto of zoites aan komt zodat we veilig over kunnen steken.

Nou na die wandeling zijn we eens gaan nadenken over het geen we geleerd hebben en daardoor werden we wel erg moe hoor, zodat we maar een middagdutje zijn gaan doen.

Gisteren hebben we er ook een luie dag van gemaakt.
En toen we dan ook weer de auto in moesten om weer terug naar huis te gaan wilde we eigenlijk helemaal niet mee.
Maar al verrassing gingen we nog even langs Udo en Monica.
En wij mochten best bij Udo blijven tot het baasje en vrouwtje weer terug zouden komen, we hebben namelijk laten zien dat we Monica goed kunnen helpen bij het poetsen, we hebben heel de vloer van het cafe gedweild (kregen als beloning een varkesoor en kattenvoer).
Maar baasje en vrouwtje vonden dat te lang en ook moeten wij ondertussen nog optreden op een hondenshow, dus moesten we echt mee naar huis toe.

Vandaag hebben we ook nog rustig aan gedaan, het enigste wat ik (Rontu) heb gedaan is een stuk speelgoed waar ik al aan bezig was verder kapot maken en nu denken jullie kan dat dan nog, ja hoor, maar nu niet meer want het ligt nu in de vuilinsbak.
Keiko heeft geslapen en vrouwtje is alle Shiba-reuen op inetrenet af aan het gaan om te kijken van wie ze met mij (Rontu) puppy’s wilt en daar is ze nog even zoet mee.
Dus vrouwtje slaap ze vanavond en droom maar lekker over Shiba-reutjes.

5 gedachten over “Verkeersregels.

  1. Hebben wij dan in Duitsland ook hondjes die voor ons broodjes gaan halen?
    Ennem ik wist niet dat Shiba’s werden uitgehuwelijkt?! Kies toch zelf een leuke reu, Rontu!

  2. Nancy; als je Keiko en Rontu mee neemt naar Duitsland dan heb je kans dat ze voor jullie ook de broodjes gaan halen.
    En als het aan Rontu ligt komt er volgens mij helemaal geen reu, ze blaft tegenwoordig bijna iedere hond af, met andere woorden ze staat boven hun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.