Wij zijn klaar hoor!

Hè baasje kom je onderhand eens thuis, wij zijn al klaar hoor!

Vrouwtje heeft vanmiddag de spulletjes weer gepakt om straks weer naar Duitsland te gaan en zoals jullie zien hebben wij geen tijd te verliezen.Toen het huisje van Keiko in de auto is gezet zijn wij erin gaan zitten en zometeen gaan we er weer in zitten, alleen doet vrouwtje dan de deur van de auto nu wel dicht want ze is klaar met de spulletjes in de auto zetten en gaat nog even binnen wat lezen of zo.Dus vanaf dat het baasje thuis komt tot zondag avond zijn wij er weer eens niet.Doeeeiiiiiiiii

9 gedachten over “Wij zijn klaar hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.