Grote ballon.

Bijna een jaar geleden heb ik ze al eens gezien, van die grote dingen in de lucht, gisteren zag ik er wel honderd boven Breda hangen toen ik in de auto zat op weg naar huis vanaf ringtraining en nu hangen ze weer boven ons huis.
Het vrouwtje zegt dat het ballonnen zijn waarmee mensen de lucht in kunnen, die zitten dan in het mandje onder die grote ballon.
Ook zegt ze dat ze er al een keer in heeft gezeten samen met het baasje en dat ze het nog mooi vond ook.
Toch sta ik liever met mijn vier potjes op de grond, dan in zo’n mandje te staan die aan ezo’n ballon hangt.
Al sta ik ook regelmatig op twee pootjes hoor, dan kijk ik wat vrouwtje allemaal aan het doen is in de keuken.
En als er iemand binnen komt sta ik ook op twee pootjes maar dat is omdat ik eigenlijk bij die mensen in hun nek wil springen om te kroelen, zo blij ben ik dan dat ze er weer eens zijn.
Er kwamen net ook allemaal vreemde ballonnen over, een kip, een meisje, een blikje en een kleine smurf teminste dat zei het vrouwtje, want grote smurf heeft een rode muts op zegt ze.

8 gedachten over “Grote ballon.

 1. Ik vind het maar ondingen die balonnen ik ga altijd maar gewoon blaffen als ik zie (maar vooral ook hoor.) Meestal gaan ze dan vanzelf weer weg. Mijn baasje zegt dan meestal dat ik mijn kop moet houden maar het werkt toch?

 2. Fritz; inderdaad jij bet super snel.

  Maar je kunt toch ook gewoon genieten van die ballonnen, dat doen Keiko en Rontu ook, ze hebben boven op het dakterras gestaan en zo alles goed kunnen zien.

  En wat dat blaffen betreft, je denkt dat dat werkt maar ze gaan toch wel weg ook al blaf je niet en wat jij doet is gewoon uit gewoonte want jij denkt dat jij ze weg jaagt en omdat jij dat denkt ga je als maar harder en sneller blaffen als je zo’n ding ziet , want dan gaat hij weg teminste dat denk jij!

 3. Wij hebben er ook 4 gezien toen wij vorige week weg waren, maar het was te ver weg om ze goed te kunnen bekijken.. 🙁
  100!!!…wowwwwwwwwww, zat er geen shiba-ballon bij 😉

  Grjs aan julie baasjes..

 4. Al die ballonen waren bij ons ook alover gekomen. Fritz vond het niet leuk . Maar ik blij dat wij geen foto van de smurf hebben gemaakt dan hadden we de zelfde foto gehad.

 5. Vivi; nee natuurlijk blaffen Keiko en Rontu niet naar die dingen (zij weten egenlijk niet echt wat blaffen is, als het voorkomt staan wij ook erg raar te kijken, een Shiba voordeeltje zeg maar) het is toch gewoon erg mooi om te zien en dan ga je ze toch niet weg jagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.