Concurent.

Remko heeft er een concurent bij er is hier in huis nog iemand die de computerbladen en boeken over vliegtuigen zeer interessant vind.

Vandaag heeft die concurent dan ook geprobeert om de informatie van een vleigtuig in haar hoofd te krijgen; hoeveel stoelen, hoe snel, hoe groot enz.
Het is de concurent niet helemaal gelukt, want toen stak Remko er een stokje voor, anders kon hij niet meer leren.
De concurent weet dat Remko erg snel leert en ze wil hem wel eens verrassen en aan hem laten zien dat hij niet de enige in huis is die zo snel alles in zijn hoofd kan krijgen.
Dus toen Remko boven was is ze begonnen met de details uit haar hoofd te leren en liet dan ook aan hem zien toen hij beneden kwam hoe ver ze al was.

Nee, even alle gekheid op een stokje, we zijn er waarschijnlijk achter waarom Rontu af en toe een blad van Remko leest, het papier waar die bladen op gedrukt wordt is namelijk ander papier (mooiere kwaliteit) dan mijn bladen, dus vanaf nu gaan we zijn bladen maar onder mijn bladen leggen en kijken of ze er dan van af blijft.
En als ze dat niet doet dan moeten we er eens iets op gaan verzinnen zodat ze het af leert, maar dat zal niet mee vallen, want echt ze doet het maar heel zelden.

Ze was de rets van de dag wel erg lief hoor, want als je zo toch lekker in de stoel ziet liggen zou je toch niet denken dat ze zulke dingen doet.

7 gedachten over “Concurent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.