Spelen.

Toen we vanmiddag buiten waren hebben Kaya en Xem ons uit gelaten.
Nou denken jullie natuurlijk wie zijn dat nou weer, nou dat zijn de kindjes die naast de poort wonen.
Wanneer wij met het vrouwtje of baasje naar buiten gaan dan komen we meestal langs hun huisje gelopen en als het dan mooi weer is zijn die kindjes buiten aan het spelen.
Als we dan terug komen van onze wandeling willen Kaya en Xem ook nog een stukje met ons lopen en dat gebeurde vanmiddag dus ook.

Toen ze ons goed hadden uitgelaten zijn ze ook nog even mee naar binnen gegaan, net als nog twee vriendjes van hun.
We hebben toen met z’n alle binnen en buiten gespeeld (de boel op stelten gezet, zegt het vrouwtje), een heleboel speelgoed van ons lag door de tuin en het huis, maar dat hebben we ook weer allemaal op de mat verzameld zodat het voor het vrouwtje meer makelijk op te ruimen was.

Daarna zijn de kindjes weer op straat gaan spelen en hebben wij nog lekker in de tuin gelegen om van het zonnetje te genieten.
Misschien mogen we morgen weer met de kindjes spelen en dan moet vrouwtje ook maar een foto maken zodat jullie weten hoe onze andere mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes er uit zien.

Dat ik (Keiko) goed met onze mensenvriendinnetjes Quinty en Moïse kan spelen kunnen jullie hier wel zien.

Deze foto is al lang geleden genomen, maar hier waren we met z’n drietjes aan het glijden op hun glijbaan en dat ging mooi om en om en zonder ruzie te maken of voor kruipen.

En weet je wat vrouwtje vanavond ook nog zei, misschien gaan we van het weekend nog wel even naar hun toen om met hun te spelen en te kroelen, maar we zien zondag wel of ze dan thuis zijn of niet, maar thuis blijven moeten ze niet doen als ze niet willen hoor, dan gaan we gewoon een ander keertje weer kijken of ze thuis zijn.

En nu gaan we weer huisje slapen, morgen om half zes horen we dat rot geluid weer en komt vrouwtje weer naar beneden, dus weltrusten weer.

5 gedachten over “Spelen.

 1. Leuk was dat, he! Zoef op de glijbaan en zoef er weer af!!!
  Waarschijnlijk zijn wij inderdaad zondag bij opa en oma voor een etentje, maar klim gerust over de poort, hoor! Mag je lekker even glijden. Ook de buitenkraan is open, voor als je dorst krijgt!
  Liefs van de speelmaatjes!

 2. Plakker de plak,

  Hoi,
  Ik kom je even gedag zeggen.
  Wij vertrekken morgenvroeg om 04:30 uur richting Oostenrijk.
  De honden nemen zelf afscheid van jullie 😉
  We zien jullie 9 augustes weer terug!
  Veel plezier,
  Bey,ciao 8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.