Keurverslag.

Vandaag hebben Rontu en ik het erg gezellig gehad.
We zijn zoals afgesproken op tijd naar Spijkenisse gereden om daar aan de clubmatch mee te doen.
Iedereen was er weer.
Ilone (met Mara, Niji, Kimi, Obi, Taira en Miyagi), Ine (met Etsu en Daigomi), Leni (Otsu en Umai) en Tanja (met Miyoshi en Wajima).
Zelfs Mariska en Marcel waren er even met Tama en Miko, die kwamen alleen kijken hoe de rest het deed, alleen waren ze daarvoor te laat, maar het was toch gezellig.

Het was lekker warm, maar er werd wel degelijk rekening met de hondjes gehouden.Ze mochten iedere keer de ring uit om in de schaduw te gaan staan en er stond zelfs een parasol in de ring om ze daar onder te showen.De keurmeester die de Shiba’s keurde had dat nog nooit gedaan maar ze deed het eigenlijk best aardig, wat wij aan de kant dachten werd dan ook door haar bevestigd.Maar ze was best voorzichtig met de keurveslagen, sterker nog een beetje zo van; als ik dit schrijf dan is het altijd goed.Het keurverslag van Rontu luide; 14 maande oud teefje, vrouwlijk fijn gebouwd, smal in hoofd, alle componenten zijn aanwezig, moet in alles nog uitgroeien en uitzwaren, net gangwerk, keurig voorgebracht (ook op tafel), prettig karakter.Al met al een mooi keurverslag dat klopt.

Ook heb ik Miyagi mogen voorbrengen, raar hoor met een zwarte Shiba lopen.

Toen ik weer met Rontu thuis kwam waren opa en oma (mijn ouders dus)er al om bij ons te eten, we eten altijd bij elkaar als we van vakantie terug komen.De bbq is aangegaan, waar vandaan alleen sate kwam, maar het was toch wel erg lekker.Toen die weer weg waren heb ik nog even een rondje gedaan met Keiko en Rontu en nu gaan we nog even t.v. kijken en dan naar bed om te gaan slapen.

6 gedachten over “Keurverslag.

 1. ja was leuk he Rontu, wij liggen nu voor pampes, zijn naar het strand geweest, zoals we al hadden “voorspeld”..met Boomer, Nero en de baasjes.

  Dag, grtjs thuis.

 2. He zusje, we zijn eigenlijk best wel een knap koppel.
  Koppel? he er is ook een koppelklasse.
  maar baasje zegt dat dat niet kan,waarom weet ik niet.
  Gefeliciteerd meid,met je keurrapport.

 3. Khoda; koppelklasse lopen kan alleen als je bij het zelfde baasje en vrouwtje hoort en dat horen Rontu en jij niet.
  Al zou het wel leuk zijn als jullkie samen in een huis zouden wonen, alleen is dat zielig voor het baasje en vrouwtje waar jullie dan wonen, met al die streken van jullie twee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.