Echt leuk.

We vinden het nog steeds erg leuk hier in de bergen.

Gisteren hebben we een wandeling gemaakt waarbij het vrouwtje gewoon weer tot haar middel in de sneeuw weg zakte, deze keer geen vers gevallen sneeuw maar sneeuw die er al een tijdje lag.
Het grappigste vonden wij dat ze ook nog in haar korte broek liep en het voor de rest helemaal niet koud had.
Het was ook een wandeling waarbij het wandelpad eigenlijk helemaal niet zichtbaar was, zo smal was het en als er geen sneeuw lag dan was het een modderspoor.

Vandaag hebben we weer een stuk gewandeld en daar bij ook een heleboel oefeningen gedaan.Weet je wat het baasje en vrouwtje aan het leren zijn, met een frisbee gooien, zodat als ze dat goed kunnen wij hem aan het eind van de week kunnen vangen als ze hem gooien.Je kunt dit ook zien dat wij hem uit de lucht halen, want als ze wat te hoog springen moeten wij springen om hem te pakken te krijgen.Ook zijn wij vandaag met zijn tweetjes in bad gemoeten, ik (Rontu) had een beetje in de po.p liggen rollen, maar ik (Keiko) was de kampioen ik zat namelijk helemaal onder en dat had ik voor elkaar gekregen door in de laatste bocht net te doen dat ik zelf moets po…n, maar daar een heerlijke mensend..l.Vrouwtje was dan ook weer erg blij met ons.

Vanavond staat er kaasfondue op het menu, maar niet zoals het thuis klaar gemaakt word, maar op de echte Zwitserse manier.
Dus Quinty en Moise denk maar niet dat jullie iets missen, want deze kaasfondue vinden jullie echt niet lekker.

Het weer is vandaag erg afwisselend, zo kunnen we in onze korte broek en t-shirt en zo hebben we er een regenjas overheen.
Hopelijk is het morgen weer heel de dag droog, zodat het baasje en ik (Keiko) de dagwandeling mee kunnen gaan lopen, zodat vrouwtje en ik (Rontu) een rustdag kunnen inlassen.
Dat is wel nodig, want ik (Rontu) geef niet echt toe aan mijn vermoeidheid en dat vind vrouwtje niet goed en daarom bliven wij dan maar in ons chaletje.

9 gedachten over “Echt leuk.

 1. o jongens kaasfondue mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
  Samen met het p..p odeurtje niet te versmaden. 😀

 2. Vergis je niet in de kaasmonsters van de familie Jansen, Patricia! Misschien moet je dat recept ook maar eens deze richting opgooien. Veel plezier nog daar!

 3. Wat zijn jullie toch “drolletjes” van honden!
  En zei het vrouwtje soms; kom maar scheetjes van me, jullie mogen lekker in bad.

 4. Allemaal bedankyt hoor; het was echt geen lolletje om met twee po..hondjes thuis te komen en die in bad te moeten doen.
  Nancy; deze kaasfondue vinden de dames echt niet lekker hoor, er zit namelijk ook een berg drank in en erg sterke kaas, hou het maar bij de oude kaasfondue.

 5. Zij is een paar dagen weg en zonder haar kan ik niet in jouw log schrijven…… Zodra ze terug is ga ik ervoor zorgen dat ik bij kan lezen!!. Aan tante Tries heb ik gevraagd of zij voor mij in mijn log wil schrijven en dat gaat ze gelukkig doen. Tot gauw.

  Lebber van ViVi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.