Ze wil echt mee.

Vanmiddag heb ik gelachen zeg.

Toen het vrouwtje bijna klaar was met de koffer inpakken kwam ze naar beneden om het fototoestel te pakken en ze zei tegen mij dat ik ook even mee naar boven moest komen om te kijken wat Rontu nu weer aan het doen was.

Nou zo gezegt zo gedaan, kom ik boven zit Rontu in de koffer waar ook al de kleren van het baasje en vrouwtje in zitten.
Ze dacht natuurlijk bij haar eigen, als ik hier in ga dan mag ik zeer zeker mee op vakantie.
Even later was ze er zelfs bij gaan liggen, zo van ik weet het zeker hoor ik wil echt mee.

Het is er een waarmee je blijft lachen hoor.
Ik ben dan ook benieuwd hoe ze het er deze week vanaf gaat brengen, ik denk dat als vrouwtje de koffer weer gaat inpakken om weer naar huis te gaan dat ze ook in de koffer kruipt, want ze wil vast weer snel terug naar huis.
Thuis heeft ze namelijk alleen mij om te vervelen en in Zwitserland zijn ook hondjes die haar wel eens kunnen vervelen en daar houd ze helemaal niet van.

Ik moest van het vrouwtje vertellen dat we morgen al om een uur of half vier gaan rijden en dat dit dan ook het laatste is wat jullie voor wij weg gaan te horen krijgen van ons.Volgende week zaterdag komen wij via ons huisje in Duitsland terug, baasje en vrouwtje willen zeil kopen voor in het huisje en gaan dan ook nog even naar Udo en Monica om wat te eten.Natuurlijk zijn wij dan ook niet vroeg thuis maar er word vast wel iets verteld die dag over onze vakantie.Tot over een week.

5 gedachten over “Ze wil echt mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.