Pakken

Het is bijna zover, de was is gedaan en morgen hoef ik alleen nog maar de koffer in te pakken.
Deze keer nemen we naast kleren voor een zonnig weekje ook een sibroek mee.
Vorig jaar hebben we namelijk heel de week in dezelfde lange broek en trui gelopen, het sneeuwde volop en het was koud.
Daar haddden we geen rekening mee gehouden, want het jaar ervoor hadden we heel de week een korte broek aan en vielen de mussen van het dak af.
En die vergissing gaan we dit jaar niet weer maken, want na een week in dezelfde kleren begint het toch wel wat te stinken, maar van dat probleem hadden alle mensen die er die keer bij waren last.

Heel de week wordt er goed voor ons gezorgd wat eten betreft, maar we willen ’s avonds ook nog wel wat te snoepen hebben, dus daar nemen we ook nog wat snoep en chips voor mee, net als wat te drinken voor onderweg.

De spulletjes voor de hondjes staan al klaar, eten, speeltjes, snoepjes en extra riemen en de mappen om de theorielessen mee te volgen liggen ook al klaar.
Nog anderhalve nacht slapen en dan in de auto en weg.

Oja, als we terug komen op zaterdag hebben we op zondag (Moederdag) een dag van de rasvereniging, ze noemen dat ook wel de Jonge Honden Dag en daar heeft Rontu nummer 36, maar er zullen dan nog veel meer Shiba’s aanwezig zijn, wat zal dat een mooi gezicht worden.
Een ding is zeker na deze dag zijn wij aan vakantie toe om bij te komen.

5 gedachten over “Pakken

  1. Hoi Patricia, Remko, Keiko en Rontu,

    Wij wensen jullie heeeeeeeel veeeeeel plezier op jullie vakantie. Heel misschien komen wij wel kijken op 8 mei mits oma geen plannen heeft voor moederdag. We zien met plezier jullie verhalen tegemoet.

    Pootjes van Simba, Ziggy en groetjes van het vrouwtje. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.