Uitgeteld!

Vanmiddag hebben keiko en ik de achtertuin helemaal onveilig gemaakt.
Het vrouwtje durfde er niet meer in te komen, bang dat ze er onderuit gelopen werd, waf waf blaf.
We liepen als twee wervelwinden door de tuin en gingen dwars door de struiken en bloempotten heen.
Alles is nog heel hoor.

Na een half uurtje wervelwindje te hebben gespeeld lagen Keiko en ik ineens heel knus bij elkaar, net of er niets gebeurd was.Uitgeteld voor de rest van de middag.Wat ik ook nog even had geregeld was een matje om op te liggen.Tijdens het wervelwindje spelen had ik ook nog dorst en daarom ben ik dus even binnen wat gaan drinken.Maar omdat ik snel weer met Keiko wilde rennen vloog ik weer naar buiten net als het matje dat normaal binnen ligt en even later dus buiten, perfect om op te liggen.

3 gedachten over “Uitgeteld!

  1. Heerlijk, he! Lekker rennen met dit prachtige weer. Eindelijk weer naar buiten. En daarna…….
    Inderdaad lekker even uitrusten! En wat doen jullie dat mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.