Hoezo koningin!

Het vrouwtje dacht vandaag weer erg slecht over mij, ze noemde me een arrogant hondje.
En de reden was dat ik heel da tijd in de tuin zat op een troon net als de koningin, teminste dat zei ze.

Ik heb daar dan ook wel zo’n drie kwartier gezeten, maar het was zp lekker om in het zonnetje te zitten en aangezien dat misschien binnekort weer niet meer kan dan moet ik er nu maar van profiteren.

Rontu vond het maar niks, ik had namelijk ook geen zin om met haar te spelen, dus ging zij maar binnen op het matje liggen wachten tot ik van mijn troon af kwam en dat heeft dus even geduurt.
Als morgen de zon weer schijnt ga ik er denk ik weer zitten, o nee liggen, want ik ga met mijn pootjes draaien.
En nu denken jullie waarom met mijn pootjes draaien, maar mensen gaan duimen draaien als ze ergens op hopen en Rontu, het baasje, het vrouwtje en ik gaan hopen op zulk mooi weer voor zondag.

Ja zondag gaan we naar de Loonse en Drunese duinen om te wandelen met Khoda, Tama en Miko en hun baasjes natuurlijk.Dat word lachen, Rontu en ik zijn allemaal al slechte dingen aan het verzinnen die we met z’n alle kunnen gaan doen.Dus we hebben het nog druk.

3 gedachten over “Hoezo koningin!

  1. He keiko, je bent net de Queen from england.
    Wat is Rontu dan????
    Ik weet trouwens ook nog wel een paar slechte dingen om te doen,wordt echt kicke!!!!

  2. Verstoppertje, afpakkertje, tikkertje of lekker in het zand kliederen. Het lijkt ons allemaal erg leuk. We duimen met jullie mee voor mooi weer. Het is dat wij met opa en oma op stap gaan, anders wilden wij ook wel mee! Groetjes en succes met het verzinnen! We horen wel hoe het uitstapje geweest is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.