Veel mensen op bezoek.

Vanmorgen was het al vroeg prijs we mochten op het grote mensenbed een cadeautje geven aan het vrouwtje (een mat voor voor de deur met een hondekop er op en een dikke knuffelbuert), ja ze was jarig en dan krijg je zulke dingen had het baasje ons gezegt.
Van hem heeft ze een vogelhuisje gekregen, dan heb ik (Rontu) weer vogeltjes om naar te kijken.

Beneden gekomen moest de oven weer aan en er werd heel veel lekkers klaar gemaakt door het baasje en vrouwtje.
Weer een bananen-chocolade taart (de andere was al voor bijna de helft op, want baajes broer, z’n vriendin en zoontje Mauro waren gisteren al geweest), fruitvlaai, gevulde eitjes, een paar salade’s en vast nog wel iets.
Toen baasje en vrouwtje nog erg druk in de weer waren was daar al ome Wim en een oud vrouwtje, ze noemen haar Tante Netje, maar die hadden we nog nooit gezien, maar ze wast best gezellig hoor.
Die weer weg en aan de laatste afwas bezig waren daar onze mensenvriendinnetjes met hun papa en mama.
He, daar had je ook opa en oma, wat werd het zo weer gezellig in huis.
Even later waren er ook baasje papa en mama, tanta Corrie, tanta Corrie, Debby, Pet, marijke, Annemiek, Patrick, Peter, Mirjam en Micael kwam op het allerlaats binnen.
Al met al een heleboel mensen maar erg gezellig.

Wat ik (Rontu) wel raar vond was dat er op mijn verjaardag niet zo veel mensen kwamen, zou ik wel lief genoeg zijn?
Ik (Keiko) heb haar verteld dat al de mensen verjaardagen zo gevierd worden en dat de verjaardagen van honden in huiselijke kring gevierd worden.
Maar toch gunde wij het vrouwtje een gezellige dag, daarom waren erg lief, we zieden alle mensen even welkom en daarna gingen we ergens liggen of gingen een rondje lopen door de kamer zonder iemand te pesten.
Namens vrouwtje iedereen bedankt voor de felicitaties en de cadeautjes.

Morgen gaan we een dag naar opa en oma toe, vrouwtje en baasje moeten naar Duitsland toe om een handtekening te zetten bij de notaris.
Al die uren in de auto vinden ze niet leuk voor ons, want ze weten nog niet of ze er blijven slapen (in ons huis) of gelijk terug komen naar huis en anders gaan ze toch geen lange wandeling maken, want dinsdag komen ze in ieder geval vroeg terug naar huis.

7 gedachten over “Veel mensen op bezoek.

 1. Patricia, van harte gefeliciteerd ook namens mijn baasjes.
  Ik heb juist gewacht met feliciteren tot vandaag.
  Want vandaag ben je ook jarig,goed he.
  Remco, en de meiden, ook gefeliciteerd. 😀

 2. Veel plezier in Duitsland! Hopelijk lukt het om de sleutel even te bemachtigen of om er zelfs de nacht door te brengen. Geef je ogen de kost, om bij thuiskomst de Ikea lekker leeg te kopen.
  En Keiko en Rontu, lief zijn voor opa en oma, hoor!

 3. Nancy; we zullen ons best doen maar vrouwtje heeft wel jou adres en telefoonnummer aan oma gegeven voor het geval wij het te bont maken.

 4. ALs jullie nou nog maar kunnen schrijven……..
  Heel veel succes bij de notaris en alvast van harte gefeliciteerd met jullie officiele tweede huis.

 5. Ik vind eigenlijk dat de verjaardagen van de huisdieren ook wel zo groots gevierd mogen worden en dat huisdieren dan ook cadautjes mogen krijgen. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.