Inschrijving.

Rontu weet nu wat Pasen in houd, niks bijzonders dus, alleen het baasje en vrouwtje zijn beide thuis en dat is natuurlijk wel gezellig.

We hebben vandaag ook Keiko voor haar eerste behendigheidswedstrijd ingeschreven, hopelijk heeft ze dan meer zin als gisteren avond.
Die wedstrijd is op tweede Pinksterdag en dan lekker dicht bij (in Oosterhout), we zijn benieuwd hoe het gaat.

Hier een foto van de eerste keer in Zwitserland, toen liet Keiko ook al iedereen met grote open kijken.
Wat kan zo’n klein hondje hoog springen zeg en ze doet het ook nog zo sierlijk, was toen de opmerking die we de hele dag hoorde.

En hier nog eens de paaltjes die regelmatig bij ons in de achtertuin staan om haar te laten oefenen.
Ook Rontu doet dit inmiddels al bijzonder goed voor die paar keer dat ze het gedaan heeft, gisteren ging ze dan ook vlugger door de paaltjes dan Keiko.
Dus Keiko, pas maar op, die kleine Rontu gaat je misschien nog wel inhalen en zit dan bij je in de klas, zodat Martin jullie helemaal niet meer uit elkaar kan houden.

Misschien gaan we morgen wel een slurf kopen, die heb je bij Ikea alleen zijn ze daar bedoeld om kinderen doorheen te laten kruipen, maar die kleine hondjes kunnen daar ook wel doorheen.
Dat word weer lachen in de achtertuin, nog even en we hebben al de toestelen staan, we hebben namelijk ook al een band (hoepel), de tafel (de tuintafel) en de wip oefenen we wel met de hondjes in Duitsland in de speeltuin en de A-schutting dat is daar het einde van de skilift, dus die doen ze ook regelmatig.

2 gedachten over “Inschrijving.

  1. Dat ziet er allemaal leuk uit! Ik denk dat Quinty en Moïse binnenkort wel met jullie willen afspreken! Jullie hebben wel erg leuk speelgoed!
    Misschien kunnen we tweede pinksterdag wel komen kijken, hoe goed jullie met de speeltjes overweg kunnen. Oosterhout is wel een mooi fietsritje bij mooi weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.