Naar de volgende klas.

Ik ben vandaag weer met het baasje naar school geweest en weet je, ik hoefde het examen niet te doen (toen het examendag was waren baasje en vrouwtje op vakantie) en mocht gelijk door naar de volgende klas.
Leuk hoor, er zijn allemaal nieuwe hondjes in de klas en we krijgen nu ook weer andere oefeningen, die al het voorbereidende werk zijn voor als ik een beroepskeuze moet maken, zoals; jagen, flyball, speurhond, reddingshond, gehoorzaamheid en behendigheid of misschien toch een geleidehond voor blinde mensen.
Wat ik nu als beroep wil gaan doen is waarschijnlijk voor iedereen bekent, want ik vind wat Keiko doet super leuk en dat is behendigheid, maar mischien veranderd het nog.

De rest van de dag hebben we gezellig doorgebracht met het baasje en vrouwtje thuis en dat is afgelopen week niet erg vaak voor gekomen en daar voor waren ze een week op vakantie, dus het was weer eens een ouderwetse zaterdag.

1 gedachte op “Naar de volgende klas.

  1. Kei goede beroepskeuze hoor, ik train al enkele maanden voor dit beroep en mag volgende week mijn eerste wedstrijd gaan proberen, spannend he.

    Groetjes Ziggy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.